Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 11:22

“Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά” της Εφης Αργυροπούλου

Γράφτηκε από την
“Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά” της Εφης Αργυροπούλου

 

Από τις Εκδόσεις Ιβίσκος.

O Ορφέας είναι ένα γλυκό παιδάκι που θέλει να κοιμάται με τους γονείς του, δε θέλει να τους αποχωρίζεται ποτέ.

Σας θυμίζει κάτι παιδάκια μου όμορφα;

Μήπως και εσείς θέλετε να κοιμάστε με τη μαμά και τον μπαμπά το βράδυ;

Το παραμύθι «Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά» έχει σκοπό να σας μάθει γιατί ο βραδινός ύπνος είναι πολύτιμος για όλη την οικογένεια και γιατί είναι καλύτερο να κοιμάστε στο κρεβατάκι σας!

Το παραμύθι συνοδεύουν επίσης: ένα υπέροχο μελωδικό νανούρισμα, συμβουλές ψυχολόγου, χρήσιμες πληροφορίες από εξειδικευμένο σύμβουλο ύπνου και βιωματικά tips για τον παιδικό ύπνο.

 

Η Έφη Αργυροπούλου κατάγεται από την Κυπαρισσία και την Κεφαλονιά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Λογιστική. Εργαζόταν για περίπου 16 χρόνια σε εταιρείες logistics. Τον Ιανουάριο του 2013 δημιούργησε την ψυχαγωγική ιστοσελίδα www.workingmoms.gr που απευθύνεται σε μαμάδες. Με τα βιωματικά της κείμενα έχουν ταυτιστεί και εμπνευστεί χιλιάδες μαμάδες που την ακολουθούν πλέον φανατικά για χρόνια!
Το «Θέλω να Κοιμόμαστε για Πάντα Αγκαλιά» είναι το δεύτερο παραμύθι της. Στο πρώτο, «Η Οδύσσεια του Μικρού Οδυσσέα», έμαθε στα παιδιά ότι ο αληθινός πλούτος είναι η αγάπη και η ευτυχία, όχι τα παιχνίδια και τα λεφτά.

Είναι single mom και έχει δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, τα βραβεία της ζωής της.

 


NEWSLETTER