Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 07:56

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

 

Με τρεις εκδηλώσεις υποδέχεται τις Αποκριές η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας  Τηρώντας τα έθιμα, προγραμματίζει εκδηλώσεις με χορούς- τραγούδια και κεράσματα.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε τη Τσικνοπέμπτη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι στα κρεοπωλεία. Με τη συνεργασία επαγγελματιών θα προσφερθούν ψητά κρέατα, λουκάνικα και κρασί σε όσους θα διασκεδάζουν με χορό και τραγούδι

Την επομένη στις 7 το βράδυ στο τμήμα πώλησης βιολογικών προϊόντων η Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα διανείμει μία παραδοσιακή μακαρονάδα με καλαματιανές γεύσεις από καπνιστό παστό και λουκάνικο σε συνδυασμό με φρέσκια ντομάτα, άρωμα βασιλικού και τριμμένο κεφαλοτύρι.

Υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής ο κλόουν Βούλης και η παρέα του (Μίκης-Μίνι) θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με θεατρικά ψυχαγωγικά δρώμενα.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 9.30 το πρωί στο τμήμα βιολογικών προϊόντων της Κ.Α.Κ. με τον τίτλο  "ο κάμπος  χορεύει… " θα χορέψουν παραδοσιακούς σκοπούς ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας "Αγία Κυριακή" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροχώματος-Δυτικής Παραλίας "ο Ποσειδών". Τα μέλη του Συλλόγου  "Αγία Κυριακή" θα προσφέρουν ρυζόγαλο-λουκανικόπιτες και ρυζόπιτα και ο "ο Ποσειδών" τηγανόψωμο με τυρί σφέλα.


NEWSLETTER