Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 07:54

Μεγάλη συμμετοχή στο “1ο Kalamata Dance Cup”

Γράφτηκε από την
Μεγάλη συμμετοχή στο “1ο Kalamata Dance Cup”

 

 

Με οργανωτική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το “1ο Kalamata Dance Cup”.

Ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός χορού στην πόλη μας έγινε με την συμμετοχή περίπου 600- 700 χορευτών και αναρίθμητων συνοδών –θεατών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις σε ό,τι αφορά την διοργάνωση αλλά και την πόλη της Καλαμάτας.

Απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στις πρώτες θέσεις και έπαινος με βράβευση όλων των συμμετεχόντων χορευτών καθώς και αναμνηστικά δώρα στις συνεργαζόμενες σχολές για την συμμετοχή τους. Στους κριτές του αγώνα αποδόθηκαν αναμνηστικά και δώρα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τοπικά προϊόντα από την πόλη μας. 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει τον απολογισμό, εκφράζει την ικανοποίηση για την διοργάνωση και ευχαριστεί όσους την στήριξαν:

“Το εξαιρετικό στήσιμο και η λειτουργικότητα του Γηπέδου Τέντα η κατάλληλη ειδική προετοιμασία της Διοργανώτριας Νίνας Δράκου σε συνδυασμό με την ομαδική εργασία όλης της Οργανωτικής Επιτροπής του “Kalamata Dance Cup 2018”(του Supervisor, της παρουσιάστριας, του dj, του υπεύθυνου έκδοσης αποτελεσμάτων της FlyMark, των μελών του Συλλόγου και της συνεργασίας των δασκάλων) βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή και ροή του προγράμματος χωρίς καθυστερήσεις, στη σωστή οργάνωση των αθλητών -χορευτών με διευκόλυνση στα νούμερα τους και τις κατηγορίες τους και στην πολύπλευρη επιτυχία της εκδήλωσης.

Με κλίμα απίστευτης θετικής ενέργειας από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό γήπεδο, με ενεργό κοινό, με πολλά χαμόγελα, και όμορφες εντυπώσεις,  χορευτές, ομάδες χορού, και εκθαμβωτικά ζευγάρια μας απογείωσαν με το θέαμα που προσέφεραν στο υπέροχο διαγωνιστικό παρκέ της Τέντας που μετατράπηκε σε κέντρο συνάντησης της χορευτικής κοινότητας. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο μα τόσο όμορφο για την πόλη μας!

Η οργανωτική Επιτροπή του kalamata Dance Cup και ο Σύλλογος “Dance Challenge” θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχημένη έκβαση. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Kalamata Dance Cup 2019”.


NEWSLETTER