Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 11:13

Παρουσιάζεται το "Soundtrack" του Πάνου Χρυσοστόμου

Γράφτηκε από την
Παρουσιάζεται το "Soundtrack" του Πάνου Χρυσοστόμου

Το βιβλίο του Πάνου Χρυσοστόμου με τίτλο "Soundtrack" από τις εκδόσεις “Φίλντισι” θα παρουσιαστεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Μπενάκη 11).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Πάνος Χρυσοστόμου, o Βαγγέλης Ποτέας (διευθυντής της ΕΡΑ Καλαμάτας) και ο Γιώργος Γιαννόπουλος (πολιτικός μηχανικός). Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά με αποσπάσματα από soundtrack ταινιών.

Ο Πάνος Χρυσοστόμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και θεώρησε απολύτως φυσικό μετά από σπουδές Μουσικής και Δημοσιογραφίας, να στραφεί με αξιώσεις σε μια πιο εξειδικευμένη εκδοχή ρεπορτάζ. Eτσι, ως επαγγελματίας πια από το 1988, (αλλά με καρδιά ερασιτέχνη) έγινε συντάκτης, στέλεχος περιοδικών, εφημερίδων, παραγωγός αλλά και παρουσιαστής πολιτιστικών εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, με ειδίκευση στη μουσική και τον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων για 12 χρόνια ήταν μουσικοκριτικός στο «Ποπ και Ροκ», «free lancer» συνεργάτης σε δεκάδες έντυπα μέχρι σήμερα, με παρουσία κατά καιρούς σε όλα τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και δημιουργός όλων των κινηματογραφικών λημμάτων στην εγκυκλοπαίδεια «Δομή». Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, εν μέσω οικογένειας, τριών παιδιών, κριτικών για τις ταινίες, συνεντεύξεων με καλλιτέχνες του εξωτερικού (και εσωτερικού) και φυσικά τις πολλές μουσικές εκπομπές του στην Ελληνική Ραδιοφωνία, αποφάσισε να εκθέσει (και να εκτεθεί) μια σειρά εμπειριών του, μέσω της συγγραφής. Αυτό το έκτο του βιβλίο έρχεται σχεδόν τεσσερισήμισι χρόνια μετά το προηγούμενο και είναι μέχρι στιγμής το πιο βιωματικό απ’ όλα.


NEWSLETTER