Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 14:50

Καλαμάτα: Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Μπύρας με 250 ετικέτες

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Μπύρας με 250 ετικέτες

 

Συνεχίζεται έως αύριο Κυριακή 6 Αυγούστου, το “3rd Peloponnese Beer Festival - only craft”, στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλ. Αγωγής) στην Καλαμάτα.

Tο Φεστιβάλ Χειροποίητης Μπύρας είναι μοναδικό στην Ελλάδα και έχει ως σκοπό να προβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς μπύρας. Συμμετέχουν σε αυτό αποκλειστικά Ελληνικές Ζυθοποιίες με περισσότερες από 250 ετικέτες χειροποίητης μπύρας. Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν εξαίσιες Ελληνικές craft μπύρες με διάφορα αρώματα και γεύσεις, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει ακόμα street food -και με vegan επιλογές. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και φέτος μια δυναμική μικρή επιχειρηματική έκθεση με επαγγελματίες από διάφορους τομείς, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. To “3rd Peloponnese Beer Festival only craft” τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, της Φάρις, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Οι πόρτες του φεστιβάλ κάθε μέρα θα ανοίγουν στις 7 μ.μ..

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

-Σήμερα Σάββατο το φεστιβάλ συνεχίζεται με τις μουσικές μπάντες “Ακροβάτες” και “Κούπες”. Έντεχνη, pop rock μουσική σκηνή, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα με το κλαρίνο και τη γκάιντα πρωταγωνιστούν αποδοσμένα σε ροκ ρυθμούς.

-Αύριο Κυριακή το πρόγραμμα κλείνει με τους αγαπημένους “Koza Mostra”, το πιο αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα της χώρας. Βασικό χαρακτηριστικό των συναυλιών τους αποτελεί η ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής κάτι που ξεσηκώνει μέχρι και τα πιο “δύσκολα” κοινά, δημιουργώντας ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση. Open Act: Εισαγγελέας.

Το ημερήσιο εισιτήριο έχει οριστεί στα 5 ευρώ την ημέρα. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο viva.gr. Για παιδιά έως 15 ετών (με συνοδεία γονέων) η είσοδος είναι δωρεάν, όπως και για άτομα με κινητικά προβλήματα.

 


NEWSLETTER