Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 10:00

Καλαμάτα: Απόψε η συναυλία του Τόνι Σφήνου

Καλαμάτα: Απόψε η συναυλία του Τόνι Σφήνου

Συναυλία με τον Τόνι Σφήνο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 μ.μ. στην προκυμαία του Λιμένα Καλαμάτας. Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου και της Κ.Ε. Φάρις για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024».

Ο γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 14χρόνων στη διασκέδαση και χιλιάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, έρχεται με την μπάντα του, τους Playmates σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και μοντέρνες επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν μέσα από μια μεγάλη μουσική αναδρομή από τις δεκαετίες του 60’ ,70’ ,80’ αλλά και το σήμερα, διασκευασμένα κομμάτια με τον μοναδικό ήχο του εκρηκτικού και μοναδικό στο είδος του καλλιτέχνη, σε μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό που πάντα μένει αξέχαστη στους θεατές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Βαρβάρα Νεμπή (τραγούδι, χορός), Λευτέρης Παπαμαλής (μαέστρος, keyboards), Γιάννης Καρανάσιος (σαξόφωνο, φωνή), Άλκης Δήμος (μπάσο), Θάνος Σφενδουράκης (κιθάρα, φωνή), Κωνσταντίνος Ρήγας (τύμπανα), Τάσος Δερέσκος (Μπουζούκι- κιθάρα - τραγούδι), Γιώργος Μπαρογιάννης (ηχολήπτης).