Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 08:26

Η Αναστασία Μουτσάτσου σήμερα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Η γνωστή ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ στην Καλαμάτα, στο “Yachting” στην μαρίνα.

Στη σημερινή της εμφάνιση θα ερμηνεύσει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από τη δισκογραφία της, αλλά και αρκετά αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

H Αναστασία Μουτσάτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βελανίδια του νομού Λακωνίας. Στο μικρό αυτό χωριό, κοντά στην θάλασσα, έμαθε τα παραδοσιακά τραγούδια ακούγοντάς τα από τη μητέρα της. Σε ηλικία 15 ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στον Πειραιά. Τελειώνοντας το σχολείο φοίτησε στο Ωδείο του Κώστα Κλάβα παίρνοντας μαθήματα κιθάρας και φωνητικής.

Με το τραγούδι άρχισε να ασχολείται μέσα από γκρουπάκια που έφτιαχνε με τους φίλους της. Επαγγελματικά άρχισε να τραγουδά το 1982, δίπλα στην Γλυκερία. Το 2009 ξεκινάει η συνεργασία της με τον Νότη Μαυρουδή που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ηδη έχει ετοιμάσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις που περιλαμβάνουν την παρουσίαση της παιδικής παράστασης "Με ένα καράβι χάρτινο την Ελλάδα ταξιδεύω" καθώς και μιαν άλλη μουσική παράσταση που έχουν ετοιμάσει με τον Νότη Μαυρουδή. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον Βαμβακάρη και τον Τσιτσάνη με κλασσικές κιθάρες και τζουρά η μπουζούκι.