Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 08:45

UndeRock Festival στην Τρίπολη (φωτογραφίες)

UndeRock Festival στην Τρίπολη (φωτογραφίες)

Ξεκινά σήμερα το διήμερο UndeRock Festival, στην Τρίπολη στο Εθνικό Στάδιο από τις 4.30 μ.μ. Το UndeRock Festival είναι η πρώτη οργανωμένη και συστηματική απόπειρα καθιέρωσης ενός pop-rock festival στην Πελοπόννησο.

Προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού θεσμού, ο οποίος θα αναδεικνύει το μουσικό δυναμικό της περιφέρειας. Φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε έναν μόνιμο (επαναλαμβανόμενο) ετήσιο θεσμό και στο μεγαλύτερο «εκτός των τειχών» μουσικό γεγονός της χώρας.
Το UndeRock Festival στοχεύει στο να φέρει στο προσκήνιο κάθε ενεργό και δημιουργικό κύτταρο / σχήμα της μουσικής pop-rock σκηνής της περιφέρειας, αλλά και όλης της χώρας.

Αυτή τη χρονιά, στο πρόγραμμα είναι οι: σήμερα Παρασκευή: Γιάννης Αγγελάκας, Blue Black Band, Terpsis, Propabanda, Fallen arise. Αύριο Σάββατο θα παίξουν οι: Last Drive, Roundlights, 1000Mods, Ocean mind.

Για το φεστιβάλ οι τιμές εισιτηρίων είναι: για κάθε ημέρα: 12 ευρώ (στο ταμείο του Εθνικού Σταδίου Τρίπολης, την ημέρα της κάθε συναυλίας), 10 ευρώ (προπώληση), 6 ευρώ (για άνεργους και φοιτητέ ς- με υποχρεωτική επίδειξη του σχετικού δελτίου /πιστοποιητικού).

Περισσότερα υπάρχουν στο http://underock.gr/Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν μετακινήσεις θεατών με τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας σε προνομιακές τιμές από Κόρινθο, Ναύπλιο, Σπάρτη και Καλαμάτα. 

Οι νικητές του σχετικού διαγωνισμού της "Ε" και του www.eleftheriaonline.gr για το UndeRock εδώ