Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 21:47

Συναυλία στις 4 Μαΐου από αριστούχους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Συναυλία στις 4 Μαΐου από αριστούχους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Συναυλία θα δώσουν στις 4 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, οι αριστούχοι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.
Οι αριστούχοι βγήκαν και φέτος κατά τον εσωτερικό διαγωνισμό για το 2011 του Δημοτικού Ωδείου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων.
Τη διαδικασία παρακολούθησαν σπουδαστές και γονείς, ενώ τις επιτροπές κρίσης αποτέλεσαν οι ειδικοί (κατά σχολή) καθηγητές οργάνων, αλλά και προσκεκλημένοι σολίστ και καθηγητές εκτός Ωδείου. Οι σπουδαστές που διακρίθηκαν απέσπασαν υποτροφίες για το επόμενο έτος, επαίνους, καθώς και το δικαίωμα συμμετοχής στην καθιερωμένη από χρόνια συναυλία αριστούχων, που οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» και το Δημοτικό Ωδείο για να τους τιμήσει και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της Καλαμάτας να θαυμάσει τους νεαρούς υποψήφιους σολίστ.
Τα αποτελέσματα του εσωτερικού διαγωνισμού του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας έχουν ως εξής:
Σχολή Κιθάρας
Παπαδόπουλος Φώτης -διετής υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Φωτόπουλος Οδυσσέας -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Μιμίκος Ιωάννης -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων.
Σχολή Ξύλινων Πνευστών
Λάμπου Ναταλία -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Μάτζαρη Αλεξάνδρα-ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Λεχαρέα Μαρία -τρίμηνη πλήρης υποτροφία.
Καρκαλούτσου Μυρτώ -έπαινος, Μητροπούλου Ειρήνη -έπαινος.
Σχολή Κρουστών
Ματσατσίνη-Υφαντή Χριστίνα -διετής υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Κάστορας Ιάσονας -έπαινος, Καλφακάκος Αλέξανδρος -έπαινος.
Σχολή Εγχόρδων
Αϊζενμπαχ Σοφία -διετής υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Παπαδοπούλου Ελένη -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων,
Σαρέλλας Ορέστης -έπαινος.
Σχολή Χάλκινων Πνευστών
Παναγιωταρέας Νικόλας -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων,
Χάμριστσακ Αθηνά -τρίμηνη πλήρης υποτροφία.
Μανωλακάκης Ανδρέας -έπαινος.
Σχολή Μονωδίας
Εμμανουηλίδου Σιμέλα -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων.
Σχολή Πιάνου
Γιαννούκος Ιωάννης -διετής υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Αδαμοπούλου Κατερίνα -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων και καλύτερη ερμηνεία του υποχρεωτικού έργου (Χατζιδάκις-Μεντής για το Β΄ επίπεδο) και δικαίωμα παρουσίασής του στη συναυλία των αριστούχων του Ωδείου (Πνευματικό, 4/5/2011), Κουτσούκου Μαρίνια -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Μπογέα Ναταλία -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων,
Παναγιωτοπούλου Ξανθή -ετήσια υποτροφία για το ήμισυ των διδάκτρων, Αναγνωσταρά Ηρώ -τρίμηνη πλήρης υποτροφία, Γιαννούκου Κλειώ -καλύτερη ερμηνεία του υποχρεωτικού έργου (Χατζιδάκις-Μεντής για το Α΄ επίπεδο) και δικαίωμα παρουσίασής του στη συναυλία των αριστούχων του Ωδείου.


NEWSLETTER