Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2011 12:42

Βραδιά πολιτισμού στους Μολάους

Βραδιά πολιτισμού στους Μολάους


Μια βραδιά αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία των Μολάων το βράδυ εκείνο, που διοργανώθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Μολάων και πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ορχήστρας «Παλίρροια».

Τη βραδιά αυτή οι μεγαλύτεροι μεν θυμήθηκαν, οι μικρότεροι δε έμαθαν, όμως όλοι μαζί σιγοτραγούδησαν με την ορχήστρα τα τραγούδια του Τσιτσάνη.

Αφού άνοιξε τη βραδιά η πρόεδρος του συλλόγου Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα και μίλησε για το λόγο που δημιουργήθηκε αυτή η βραδιά από το σύλλογο, το λόγο πήρε η Αναστασία Νεοφώτιστου, η οποία μίλησε για τη ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού, δίνοντας τη σκυτάλη στην ορχήστρα και χαρίζοντας αυτή την υπέροχη βραδιά στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Μονεμασίας Τριχείλης Ηρακλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδούλος Σπύρος, ο αντιδήμαρχος Κολλιάκος Ιωάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλειφέρη Παναγιώτα, Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων Κοντοσταθάκος Θύμιος, της Τοπικής Κοινότητας Πακίων Καρούνης Μιχάλης και της Συκιάς Σαργκάνης Γιώργος και οι βουλευτές του νομού Δαβάκης Θανάσης και Αποστολάκος Γρηγόρης