Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 18:07

Το demo των Steel Mirrors

Το demo των Steel Mirrors

Το demo τους κυκλοφόρησαν πρόσφατα οι Steel Mirrors από την Καλαμάτα και όποιος θέλει μπορεί να το ακούσει μπαίνοντας στο https://soundcloud.com/steelmirrorsofficial/steel-mirrors-the-fallen-god.

Τα κομμάτια που έχουν γράψει, είχαν προκύψει από την πρώτη σύνθεση της μπάντας. Οταν άλλαξαν τα μέλη, έγιναν κάποιες αλλαγές και τα τραγούδια έφτασαν σε ένα τελικό στάδιο, όσον αφορά τη μουσική και το στίχο. Η έμπνευση του στίχου στο "The left hand of God" προέρχεται από ένα μυθιστόρημα. 

Για video clip η μπάντα έχει κάποιες σκέψεις, αλλά αυτό θα γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι του 2017. Οι Steel Mirrors ακόμα δουλεύουν αυτή τη στιγμή άλλα 2 κομμάτια στο στούντιο, ενώ έχουν και κάποιες προτάσεις για δίσκο, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Οι Steel Mirrors ιδρύθηκαν το 2013, αρχικά με ανδρικά φωνητικά. Μετά από αλλαγές μελών και πειραματισμούς, η τωρινή σύνθεση έχει ως εξής: Νίκος Παπανικολάου κιθάρα, IDVex φωνητικά, Περικλής Παπακωνσταντίνου μπάσο και Τάσος Καστάνης τύμπανα.

Οσον αφορά τις live εμφανίσεις, τους, υπάρχει μια σκέψη για κάποια live για το τέλος του 2016 - αρχές του 2017 ή ένα mini tour το καλοκαίρι.