Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 08:15

«Αυλαία» στο θερινό κινηματογράφο Καλαμάτας με δύο ταινίες (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
«Αυλαία» στο θερινό κινηματογράφο Καλαμάτας με δύο ταινίες (Βίντεο)

Ύστερα από πέντε μήνες λειτουργίας το θερινό «Cine center» στο χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού ολοκληρώνει τις προβολές του την Κυριακή με δύο ταινίες.

Πρόκειται για το αυθεντικό θρίλερ τρόμου «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» σε σκηνοθεσία Τζος Μπουν, καθώς και για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Scooby-Doo».

Πρόγραμμα προβολών: 15-18/10

- “Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι”, θρίλερ, 94’

Η Twentieth Century Studios σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment παρουσιάζει την ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι», ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Οταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες αλλά και η φιλία τους θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Σκηνοθεσία: Τζος Μπουν.

Πρωταγωνιστούν: Μέισι Γουίλιαμς, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Άλις Μπράγκα, Μπλου Χαντ, Χένρι Ζάγκα.

Προβολές: Πέμπτη 15/10: 21:15, Παρασκευή 16/10: 21:15, Σάββατο 17/10: 21:15, Κυριακή 18/10: 21:15.

-“Scooby-Doo”, κινούμενα σχέδια, 94’, μεταγλωττισμένο

Πώς ξεκίνησε μία από τις πιο διάσημες φιλίες της ιστορίας; Οταν ένα αδέσποτο, αξιαγάπητο κουτάβι συνάντησε ένα μοναχικό αγόρι με το όνομα Σάγκι. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους επίδοξους, νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βίλμα και Δάφνη για να δημιουργήσουν τη φημισμένη Mystery Inc. Τώρα, μετά από εκατοντάδες εξιχνιάσεις μυστηρίων, ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό μυστήριο της καριέρας τους: μία πλεκτάνη που ετοιμάζεται να εξαπολύσει στον κόσμο ένα επικίνδυνο σκύλο φάντασμα, τον διαβόητο Κέρβερο. Αυτός ο αγώνας δρόμου, για να αποφευχθεί το τέλος του κόσμου, οδηγεί στην απρόσμενη ανακάλυψη ότι ο Σκούμπι Ντου δεν είναι απλώς ένα αδέσποτο, αλλά ένας ήρωας με επικό πεπρωμένο.

Σκηνοθεσία: Τόνι Σερβόν.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Χρήστος Θάνος, Σοφία Καψαμπέλη, Γιάννης Στεφόπουλος, Σταύρος Σιούλης, Μελίνα Κατσακούλη, Υρώ Μιχαλάκου, Αλεξάνδρα Λέρτα, Θοδωρής Σμέρος, Παύλος Πιέρρος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Σωτήρης Δουβρής, Βασίλης Τουρκομένης, Μαρία Ζερβού, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Μήλιος.

Προβολές: Παρασκευή 16/10: 19:15, Σάββατο 17/10: 19:15, Κυριακή 18/10: 19:15.


NEWSLETTER