Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 20:46

Γιατί Γιώργος Καμίνης

Γράφτηκε από την

 

Οι εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς είναι ίσως μοναδικές, αποτελούν ιστορική δυνατότητα για τη δημιουργία ενός ισχυρού σοσιαλδημοκρατικού πόλου λογικής, μετριοπάθειας, συναίνεσης που τόσο χρειάζεται η χώρα αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η ενδυνάμωση του πολιτικού χώρου θα συνεισφέρει αποφασιστικά στη δημιουργία επιτελούς, συναινετικής πολιτικής κουλτούρας για να αντιμετωπιστούν επιτυχώς οι προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος - ώστε να αποκατασταθεί η πολιτική ηρεμία και η σταθερότητα στην Ελλάδα, γιατί η προσπάθεια ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατιάς με ανθρώπινο πρόσωπο και κοινή λογική θα αποκαταστήσει χαμένες ισορροπίες.

Ο Γιώργος Καμίνης έχει τις ικανότητες που απαιτούνται για την ανασυγκρότηση της κατακερματισμένης παράταξης. Η πολιτική του σκέψη συνδυάζει τον κοινό νου με συνολικό στρατηγικό όραμα. Το απέδειξε με τη δουλειά του στην Αθήνα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 

Ο Γιώργος Καμίνης, όπως αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, είναι προϊόν της κοινωνίας των πολιτών, είναι καλός στο να παράγει έργο, να συντονίζει ανθρώπους και πολιτικές, να συνδιαλέγεται με υπομονή αλλά και πίστη στο όραμά του. 

Ο Γιώργος Καμίνης αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης - να συνεισφέρουμε, ώστε τις ηγετικές θέσεις στην Ελλάδα να τις έχουν άξιοι άνθρωποι. Τους έχει απόλυτη ανάγκη η χώρα, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία.

 

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Γ. ΚΑΜΙΝΗ