Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 16:04

Προεκλογική… λάμπα

Γράφτηκε από την
Προεκλογική… λάμπα

Στην περιοχή Πλάκα Λεΐκων πριν από 8 χρόνια μετά από πιέσεις, όπως μου ανέφεραν οι γείτονες μόλις εγκαταστάθηκα στην περιοχή, συνέβαλα λόγω της δουλειάς μου ώστε να μπει φανάρι στην περιοχή πίσω από τις Εργατικές Κατοικίες.

Ολο αυτό το διάστημα όσες φορές καιγόταν η λάμπα έπαιρνα τηλέφωνο στο δήμο χωρίς καμιά απάντηση, με αποτέλεσμα να αλλάζω μόνος μου τη λάμπα.

Εδω και αρκετό καιρό όμως η λάμπα είχε καεί και οι γείτονες με πίεζαν να την αλλάξω, όμως η απάντησή μου ήταν να πάρουν το δήμο να μεριμνήσει. Η λάμπα όμως παρέμενε σβηστή. Ετσι αναγκάστηκα πάλι να βάλω πάλι εγώ τη λάμπα και ο φωτισμός λειτουργούσε σωστά.

Ξαφνικά όμως δυο μέρες πριν τις εκλογές σε αυτόν τον παράδρομο μπήκε φωτισμός led παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι πρώτα θα μπει στους κεντρικούς δρόμους αυτός ο φωτισμός. Γιατί μπήκε μόνο στο συγκεκριμένο φανάρι αυτός ο φωτισμός, ενώ υπάρχουν κεντρικοί δρόμοι που είναι με τον παλιό φωτισμό; Μήπως έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους; Με αυτή τη λογική θα διοικηθεί ο δήμος;

 

Χρήστος Ζόμπολος

Τοπικός σύμβουλος Καλαμάτας

"Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί πολίτες"


NEWSLETTER