Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 15:49

Οι νικητές του βιβλίου «Απεριόριστη δύναμη» του Anthony Robbins από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Γράφτηκε από την
Οι νικητές του βιβλίου «Απεριόριστη δύναμη» του Anthony Robbins από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Ο Anthony Robbins, ένας από τους κορυφαίους δάσκαλους στην ψυχολογία της ηγεσίας και στην προσωπική μεταμόρφωση, μας βοηθά με το νέο του βιβλίο να ανακαλύψουμε την απεριόριστη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και να αλλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας μια για πάντα.

Για τον Anthony Robbins, αυτό το βιβλίο είναι η νέα επιστήμη της προσωπικής επιτυχίας. Για εσάς θα είναι ό,τι καλύτερο σας έχει συμβεί.

Αν ποτέ ονειρευτήκατε μια καλύτερη ζωή, το βιβλίο «Απεριόριστη Δύναμη» θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε την εκπληκτική ποιότητα ζωής που επιθυμείτε και αξίζετε, και πώς να έχετε τον έλεγχο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. 

Ο Anthony Robbins, μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάριά του, έχει αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους και έχει αποδείξει ότι, δαμάζοντας τη δύναμη του νου, μπορείτε να αποκτήσετε, να πετύχετε και να δημιουργήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε στη ζωή. Εχει δείξει τον δρόμο της επιτυχίας σε αρχηγούς κρατών, μέλη βασιλικών οικογενειών, ολυμπιονίκες και επαγγελματίες αθλητές, αστέρες του κινηματογράφου αλλά και παιδιά. 

Στο βιβλίο «Απεριόριστη Δύναμη» αποκαλύπτει με πάθος και συγγραφική δεινότητα την επιστήμη της προσωπικής επιτυχίας και σας διδάσκει:

• Πώς να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε

• Τα Επτά Ψέματα της Επιτυχίας

• Πώς να επαναπρογραμματίσετε το μυαλό σας μέσα σε μερικά λεπτά για να εξαλείψετε φόβους και φοβίες

• Πώς να αποκτήσετε άμεσα καλή επικοινωνία με κάποιον που μόλις γνωρίσατε

Νικητές είναι οι:

Ανδρέας Μελισσαράτος

Θεοδώρα Αντωνοπούλου

 

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 

Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, ο Anthony Robbins έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δασκάλους στη μεγιστοποίηση των επιδόσεων και αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας, στις διαπραγματεύσεις, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη, ενώ έχει τιμηθεί επανειλημμένα για τη στρατηγική σκέψη του και το ανθρωπιστικό έργο του. 

Ο Robbins έχει επηρεάσει τις ζωές περισσότερων από πενήντα εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου, μέσα από βιβλία του, που έγιναν διεθνή best sellers, πολυμέσα, προϊόντα υγείας και δημόσιες ομιλίες και εμφανίσεις. Εχει προσφέρει τις συμβουλές και την καθοδήγησή του στην ελίτ κάθε επαγγελματικού χώρου (σε προέδρους, πολιτικούς ηγέτες, υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γενικούς διευθυντές και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, στελέχη του αμερικανικού στρατού, ψυχολόγους, γιατρούς παγκόσμιας φήμης, χρυσούς ολυμπιονίκες και κορυφαίους προπονητές, αστέρες του χώρου της ψυχαγωγίας) αλλά και σε δασκάλους και γονείς. 

Εχει τιμηθεί από τη συμβουλευτική εταιρεία Accenture ως ένας από τους «50 Κορυφαίους Θεωρητικούς των Επιχειρήσεων στον Κόσμο» από τον εκδοτικό οίκο Harvard Business Press, ως ένας από τους «200 Κορυφαίους Γκουρού των Επιχειρήσεων» από το περιοδικό Forbes, ως μία από τις «100 Κορυφαίες Διασημότητες του Πλανήτη» και από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο ως ένας από τους «10 Σπουδαιότερους Ανθρώπους του Κόσμου». 

Το μεγαλύτερο πάθος του Robbins είναι να κάνει τον κόσμο καλύτερο βοηθώντας τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους - είτε αυτό συνεπάγεται την καλλιέργεια των οικογενειακών τους σχέσεων, την εστίαση της προσοχής τους στην επίτευξη των στόχων τους και την ανακούφιση συναισθηματικών και οικονομικών δυσχερειών, είτε την ουσιαστική προσφορά στις κοινότητες και τις χώρες τους. 

Επί σειρά ετών, προσφέρει ανιδιοτελώς την ενέργεια και τους πόρους του σε όσους έχουν ανάγκη. Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Anthony Robbins Foundation έχει ιδρύσει ή στηρίξει προγράμματα σε περισσότερα από 2.000 σχολεία, 700 σωφρονιστικά ιδρύματα και εκατό χιλιάδες οργανισμούς και άσυλα, ενώ κάθε χρόνο, στην περίοδο των γιορτών, προσφέρει τρόφιμα σε περισσότερους από 2 εκατ. ανθρώπους σε 56 χώρες, μέσω της διεθνούς πρωτοβουλίας «Basket Brigade». 

Ο Robbins έχει αφιερωθεί στη δημιουργία μιας παρακαταθήκης που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και θα έχει θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά δείχνει το ίδιο πάθος στην οικογενειακή του ζωή ως πατέρας 4 παιδιών και σύζυγος της Sage Robbins.  

ISBN: 978-960-605-094-7

Συγγραφέας: Anthony Robbins

Μεταφραστής: Χρήστος Μπαρουξής

Επιμελητής: Γεώργιος Ρουσσόπουλος

Εκδοση:

Ημερομηνία έκδοσης: 28/09/2016

Αριθμός σελίδων: 392

Format: Paperback

Μέγεθος: 170 x 240

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ


NEWSLETTER