Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 09:48

Κερδίστε ένα βιβλίο για τα Χριστούγεννα Ι "Το κρυστάλλινο αγγελούδι" της Παναγιώτας Φλεβάρη (ΝΙΚΗΤΗΣ)

Γράφτηκε από την
Κερδίστε ένα βιβλίο για τα Χριστούγεννα Ι  "Το κρυστάλλινο αγγελούδι" της Παναγιώτας Φλεβάρη (ΝΙΚΗΤΗΣ)

Ιδανικό δώρο για τις γιορτές - και όχι μόνο - αποτελεί ένα βιβλίο, πόσο μάλλον ένα παιδικό - νεανικό βιβλίο.

Αφήνει πολλά μηνύματα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη με την εικονογράφηση του Παναγιώτη Γαρδικιώτη.

 
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Η Κρυσταλλένια λαχταράει να πλουµίσει το σπιτικό της απ’ άκρη σ’ άκρη!
Γιατί –πώς να το κάνουµε;– Χριστούγεννα χωρίς πολλά και φαντασµαγορικά διακοσµητικά δεν γίνονται! Ή µήπως γίνονται;
Άραγε, κάποια σοφά λόγια, µια µυστηριώδης παρουσία και ένα εκθαµβωτικό φως θα ξεθολώσουν για πάντα τον νου της Κρυσταλλένιας από σκέψεις παραπλανητικές; Θα τη γλυτώσουν από την παγίδα που της στήνουν δύο στενά, πονηρά µάτια; Θα τη βοηθήσουν να βγάλει απ’ το µυαλό της απατηλά διλήµµατα;
Και, τελικά, θα την οδηγήσουν στο να ανακαλύψει το πιο ακριβό, το πιο ανεκτίµητο στολίδι των Χριστουγέννων;
Αχ, αυτό ναι! Αυτό το στολίδι πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξουµε κι εµείς! Γιατί είναι τόσο πολύτιµο, ώστε µπορεί να κάνει έναν άνθρωπο ζάπλουτο…


Eνας τυχερός επισκέπτης ή επισκέπτρια του eleftheriaonline.gr θα κερδίσει το παιδικό - νεανικό βιβλίο της Παναγιώτας Φλεβάρη "Το κρυστάλλινο αγγελούδι". 

 

Ο διαγωνισμός  έληξε.

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Ελένη Κόλλια.

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Παναγιώτα Φλεβάρη στην "Ε" για το νέο της βιβλίο «Το κρυστάλλινο αγγελούδι»

"Αυτό που πρωτίστως θα ήθελα να εισπράξουν οι νεαροί (και, γιατί όχι, και οι μεγαλύτεροι αναγνώστες), μέσω του βιβλίου μου, είναι μια υπενθύμιση. Μια υπενθύμιση ότι η ιερή εορτή των Χριστουγέννων έχει -ή, τουλάχιστον, πρέπει να έχει- κατά κύριο λόγο πνευματικό χαρακτήρα, εν αντιθέσει προς τον αμιγώς υλικό χαρακτήρα, που της έχουμε προσδώσει τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα, δηλαδή, να σταθεί το βιβλίο μου αφορμή, ώστε να επαναξιολογήσουμε όλοι μας τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να εορτάζουμε τα Χριστούγεννα και να αποφασίσουμε να δίνουμε περισσότερη έμφαση στο πραγματικό νόημα της σπουδαίας αυτής γιορτής."  

 

Η Παναγιώτα Φλεβάρη γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Κατάγεται από την πλευρά του πατέρα της, Ευαγγέλου Φλεβάρη, από την Αργολίδα και από την πλευρά της μητέρας της, Βασιλικής Κλείδωνα - Φλεβάρη, από τη Μάνη. Το έτος 2000 αποφοίτησε, ως αριστούχος, από το 1ο Λύκειο Καλαμάτας και εισήχθη στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, της οποίας είναι πτυχιούχος. Διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο και ασκεί μαχόμενη δικηγορία (παρ’ Αρείω Πάγω). Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Μουργή διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγγέλικα και τον Σαράντο. Εκτός από την οικογένειά της και τη δουλειά της, αγαπά πολύ και τη συγγραφή. Το πρώτο της έργο, “Η πριγκιπονεραϊδούλα Μελίτη" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

 


NEWSLETTER