Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 23:10

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" (Νικητές)

Γράφτηκε από την
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" (Νικητές)

Το παραδοσιακό παραμύθι "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" της Γαλλίδας συγγραφέως Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve  θα παρουσιάσει το Σάββατο στις 5.15 μ.μ. και στις 7.15 μ.μ. το Μικρό Θέατρο Λάρισας, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

 

Δύο (2) τυχεροί επισκέπτες ή επισκέπτριες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

 

Νικητές 

ΝΙΚΗΤΟΥΛΑ ΚΟΧΡΟΝΑ  
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ 
 

Πρόκειται για ένα παραμύθι που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν "ψάξει" για την βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Η Πεντάμορφη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας. Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το παλάτι. Ο Στεφάν που διεκδικεί την Πεντάμορφη αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την "αλήθεια" και των δύο παίρνει την σωστή απόφαση. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Κανδυλιώτης, Άννα Γιαννακίδου, Μαργαρίτα Τοκατλιδη, Κατερίνα Γρηγορίου και Γιώργος Δάσκαλος. Προπώληση στο viva.gr. H είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ (από 2 ετών & άνω). 


NEWSLETTER