Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 17:51

"Η Κοκκινοσκουφίτσα" - Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση (ΝΙΚΗΤΕΣ)

Γράφτηκε από την
"Η Κοκκινοσκουφίτσα" - Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση (ΝΙΚΗΤΕΣ)

Το έργο "Η Κοκκινοσκουφίτσα" ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12 μ. και στις 5 μ.μ.

Η προπώληση γίνεται στα βιβλιοπωλεία "ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ" & Μεσσήνη "ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΑ". Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ στην προπώληση, στο ταμείο 9 ευρώ. Επίσης στο viva.gr.

 

Δύο τυχεροί επισκέπτες ή επισκέπτριες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η Κοκκινοσκουφίτσα".

ΝΙΚΗΤΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 12 μ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΑΜΠΟΥΤΗ 5 μ.μ.

 

 

Ν 

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, μετά την επιτυχημένη παράσταση «Ο Σκρούτζ και τα πνεύματα των εορτών», συνεχίζει τη συνεργασία της με την Κέλλυ Σταμουλάκη και με μεγάλη χαρά μας ανακοινώνει την επόμενη θεατρική παραγωγή για παιδιά με τίτλο: «Η Κοκκινοσκουφίτσα».

Η αγαπημένη ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας, ανανεώνεται με σύγχρονα μηνύματα και έρχεται με φρέσκια ματιά και απροσδόκητες ανατροπές για να ψυχαγωγήσει, αλλά και να προβληματίσει το κοινό όλων των ηλικιών.

Τα όμορφα κοστούμια, τα εκπληκτικά σκηνικά, οι πρωτότυπες μουσικές, οι παιχνιδιάρικες χορογραφίες και οι δυναμικές ερμηνείες των ηθοποιών, συνθέτουν μία συναρπαστική παράσταση.
Σ’ αυτό το διαχρονικό παραμύθι, η Κοκκινοσκουφίτσα, ένα μικρό κορίτσι, ξεκινά το ταξίδι της μέσα στο πανέμορφο δάσος για να επισκεφτεί τη γιαγιά της. Στην πορεία της, γοητεύεται από τα όμορφα ζώα και το μαγευτικό τοπίο, ξεχνώντας τις συμβουλές της μητέρας της για τους κινδύνους που παραμονεύουν. Στο δάσος δεν είναι όλα όπως φαίνονται, ο κίνδυνος έχει πολλά πρόσωπα και εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Έτσι σύντομα γίνεται στόχος ενός πανούργου λύκου που την παρακολουθεί.

Θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φτάσει με ασφάλεια στο πλευρό της γιαγιάς της;
Θα το μάθουμε, αν ακολουθήσουμε τα βήματα της Κοκκινοσκουφίτσας σ’ αυτήν την περιπετειώδη, αλλά και διασκεδαστική ιστορία, που σίγουρα θα ενθουσιάσει το κοινό όλων των ηλικιών.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


ΔΙΑΣΚΕΥΗ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέλλυ Σταμουλάκη
ΣΚΗΝΙΚΑ: Σάββας Πασχαλίδης
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Έλενα Αθανασιάδου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Σύλια Δεμίρη
ΜΟΥΣΙΚΗ: Απόλλων Αλεξάνδρου – Ελένη Καρβέλη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Άννα Μάγκου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Βαζαίος
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Σπύρος Παζιώτης
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Sotir Serjanis
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αιμιλία Βαζαίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Πολιτιστική Πυξίδα

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ: Ελένη Καρβέλη, Μανώλης Κονταξάκης, Στέλλα Μπονάτσου, Αργιέττα Οκαλίδου, Παναγιώτης Πριναράκης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER