Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 20:52

Κρήτη: Στη ΜΕΘ 40χρονη - Πήγε ν' ανάψει το τζάκι με ένα λίτρο οινοπνεύματος

Γράφτηκε από την

Με εγκαύματα νοσηλεύεται μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, η οποία στην προσπάθειά της να ανάψει το τζάκι, φέρεται να χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος.

Μια γυναίκα, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ έχοντας υποστεί εγκαύματα, από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η γυναίκα επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά στην οποία τυλίχτηκε κουρτίνα του σπιτιού της, πιθανόν από το τζάκι. Η γυναίκα επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά, για να μην απειληθεί επέκταση της, που θα έβαζε σε κίνδυνο τα παιδιά της που βρίσκονταν μαζί της μέσα στο διαμέρισμα.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες, στήνοντας μια μεγάλη επιχείρηση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν εγκλωβισμένα παιδιά. Ευτυχώς, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν μεγάλη και δεν απείλησε ούτε την υπόλοιπη οικία, ούτε τα παρακείμενα σπίτια. Ωστόσο η γυναίκα που είχε υποστεί εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι η φωτιά να προκλήθηκε την ώρα που η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να ανάψει το τζάκι.

Η 40χρονη φέρεται να πήρε ένα λίτρο οινοπνεύματος προκειμένου να ανάψει τη φωτιά ωστόσο οι φλόγες πετάχτηκαν με αποτέλεσμα να τυλιχθεί η ίδια στις φλόγες. Μάλιστα, φαίνεται πως πάνω στον πανικό πέταξε το μπουκάλι με το οινόπνευμα στο πάτωμα το οποίο βοήθησε την πυρκαγιά να επεκταθεί και στην κουρτίνα που υπήρχε δίπλα από το τζάκι.

Πηγή: news247.gr