Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 17:42

Αιμοδοσία για τις ανάγκες του Ν. Παίδων «Αγ. Σοφία» με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Γράφτηκε από την
Αιμοδοσία για τις ανάγκες του Ν. Παίδων «Αγ. Σοφία» με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», στο Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Οι περισσότερες από 70 φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχής με αισθητή την μεγάλη συμμετοχή εθελοντών νεαρής ηλικίας, τους οποίους ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για τη συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, σημειώνοντας: «Μας γέμισε δύναμη, η προσέλευσή τους ως αιμοδότες, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, με υπομονή, ευγένεια και χαμόγελο αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και δημιουργώντας μια αλυσίδα προστασίας γύρω από τα παιδιά με καρκίνο. Οι ανάγκες για αίμα ιδιαίτερα στα παιδιά είναι ιδιαίτερα αυξημένες και οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη στήριξή τους, με όσα μέσα διαθέτουμε. Δίνουμε ελπίδα και αγάπη στους μικρούς μαχητές της ζωής, εκπέμποντας το μήνυμα πως ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER