Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 08:40

Μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα της Κυριακής (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα της Κυριακής (βίντεο)

Πέταξαν μολότοφ σε εν κινήσει περιπολικό στου Ζωγράφου

Επίθεση από αγνώστους με βόμβες μολότοφ δέχτηκε το πλήρωμα  ενός περιπολικού της Αστυνομίας τη νύχτα της Κυριακής  στην περιοχή του Ζωγράφου και οι αστυνομικοί γλίτωσαν την τελευταία στιγμή.

Το περιπολικό ήταν διερχόμενο από την οδό Ούλοφ Πάλμε όταν βγήκαν μπροστά τους οι άγνωστοί και τους πέταξαν τις μολότοφ.
Ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν την τελευταία στιγμή να αποφύγουν τη μολότοφ και να μην υπάρξουν τραυματισμοί ή φθορές. Ωστόσο, όπως είπε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV, -όπως όλα δείχνουν- κάποιοι είχαν στήσει καρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στην πανεπιστημιούπολη και μόλις είδαν το περιπολικό του επιτέθηκαν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων όμως παρά τις ενισχύσεις σε αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή τα άτομα εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις.

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script><glomex-player data-integration-id="40599w1ikgxsxrxl" data-playlist-id="v-c9lrrcd3lx6h-se" data-width="588" data-height="330"></glomex-player><div itemprop="video" itemscope itemtype="https://schema.org/VideoObject"><meta itemprop="name" content="Εμπρηστικές επιθέσεις τη νύχτα"><meta itemprop="duration" content="PT3M39S" /><meta itemprop="thumbnailUrl" content="https://i4thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMS8wMy8wMS8wNS8zNl8zNl82MDNjN2Q2NDEzNjhmLmpwZWc=/profile:new-video-224x126" /><meta itemprop="uploadDate" content="2021-03-01T05:39:02.000Z" /><meta itemprop="description" content="Φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό ερευνούν οι Αρχές."></div>

 

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER