Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 11:10

Εκρυβε 51 κιλά ηρωίνης σε συσκευασία ηλεκτρικού πατινιού

Γράφτηκε από την
Εκρυβε 51 κιλά ηρωίνης σε συσκευασία ηλεκτρικού πατινιού


Κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και μέσα σε φίλτρο ενεργού άνθρακα βρέθηκαν 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν

Σε συσκευασία ηλεκτρικού παντινιού έκρυβε ένας 31χρονος 50 κιλά ηρωίνης. Οι Αρχές το απόγευμα της Κυριακής (28.2) συνέλαβαν τον 31χρονο, ο οποίος θεωρείται ένα σημαντικό στέλεχος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών που προέρχονται από έτερη χώρα.
Ο 31χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής, που είχε ως ρόλο την παραλαβή, τη μεταφορά και παράδοση ποσοτήτων ηρωίνης με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στην πόλη της Αθήνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (28-02) στα Διόδια Αιγινίου, ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος, κατά τον οποίο ο προαναφερόμενoς προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και εντός φίλτρου ενεργού άνθρακα που περιέχονταν εντός χάρτινων συσκευασιών, 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, από δύο οικίες, καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν, ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Τέλος, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, για παραβίαση των μέτρων που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER