Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 11:15

Αγρίνιο: Οργή για τον θάνατο αδέσποτης σκυλίτσας - Δύο άτομα φέρονται να την έλιωσαν με αυτοκίνητο

Γράφτηκε από την
Αγρίνιο: Οργή για τον θάνατο αδέσποτης σκυλίτσας - Δύο άτομα φέρονται να την έλιωσαν με αυτοκίνητο

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των Φιλοζωικών Οργανώσεων της περιοχής του Αγρινίου και του Μεσολογγίου για το θάνατο της αδέσποτης σκυλίτσας, Μπέλλας.

Η αρχική ενημέρωση από τους Εθελοντές Φιλόζωους του Συλλόγου «Ελπίδα» Μεσολογγίου αναφέρει ότι η άτυχη σκυλίτσα (που ήταν τσιπαρισμένη και στειρωμένη με πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου) βρήκε τραγικό θάνατο από δύο άτομα τα οποία πάτησαν και έλιωσαν το κορμάκι της με το αμάξι τους.

Ισχυρίζονται δε ότι το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια πολιτών τους οποίους και καλούν να μιλήσουν ανοικτά, αναφέρει το agriniopress.

Είμαστε Συγκλονισμενοι για το έγκλημα που διαδραματιστηκε στο Αγρίνιο έξω από πολυκατάστημα, καθως 2 ατομα δολοφόνησαν...

Δημοσιεύτηκε από Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Το περιστατικό συνέβη στον περιβάλλοντα χώρο πολυκαταστήματος στο Αγρίνιο προ τριών ημερών. Μάλιστα, από μεριάς φιλόζωων υπήρξαν επανειλημμένες οχλήσεις προς τις αρχές ώστε να διερευνήσουν την υπόθεση, για την οποία και ζητούν μαρτυρίες, οι οποίες και θα τη διαλευκάνουν. Μάλιστα, προσφέρουν και αμοιβή ύψους 2.000 ευρώ για τυχόν πληροφορίες. Καλούν παράλληλα το Δήμο Αγρινίου να συνδράμει στις έρευνες.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΛΑ ..ΤΗΝ ΜΠΕΛΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ jysk ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

Δημοσιεύτηκε από Φιλοζωικη Οργανωση Αγρινιου στις Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021


NEWSLETTER