Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 09:42

Κορωπί: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της παιδοκτονίας - Πώς έφτασε ο πατέρας να σκοτώσει τον γιο

Γράφτηκε από την
Κορωπί: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της παιδοκτονίας - Πώς έφτασε ο πατέρας να σκοτώσει τον γιο

Ο έτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια

Μεγάλο σοκ έχει υποστεί η τοπική κοινωνία στο Κορωπί ύστερα από την δολοφονία του 48χρονου πατέρα δύο παιδιών από το χέρι του ίδιου του πατέρα του. Ο 48χρονος ο οποίος έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από τα πυρά του 76χρονου πατέρα του, χθες το πρωί, φέρεται να είχε πρόβλημα αλκοολισμού, το οποίο τελικά ώθησε τον 76χρονο να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί.
Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι ύστερα από την κλήση του ίδιου του θήτη, βρήκαν τον ηλικιωμένο με τη κυνηγετική καραμπίνα δίπλα του και τον δολοφονημένο γιο του κείτεται στο έδαφος νεκρός. Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έμενε με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Ο έτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια.


Για το έγκλημα στο Κορωπί μίλησε στον ΑΝΤ1 συγγενής της οικογένειας. Ο ξάδερφος του θύτη και θείος του θύματος, είπε ότι τόσο ο παιδοκτόνος όσο και ο αδικοχαμένος γιός του, ήταν από τα καλύτερα παιδιά και γενικά η οικογένεια τους ήταν από τις καλύτερες στην περιοχή.


Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες της δολοφονίας είπε ότι ο γιος είχε έρθει πολύ αργά στο σπίτι που έμενε μαζί με τον πατέρα του, πιθανότατα από κάποια διασκέδαση και απέδωσε την τραγωδία στην κακιά στιγμή, αρνούμενος ότι υπήρχαν έντονα προβλήματα αλκοολισμού στο θύμα που δημιουργούσαν συνεχείς αιτίες προστριβής με τον πατέρα του όπως ακούστηκε χθες. Συμπλήρωσε δε πως ο παιδοκτόνος είχε βγει πρόσφατα από νοσοκομείο όπου είχε παραμείνει επί 35 ημέρες στην εντατική και κυκλοφορούσε με την βοήθεια ενός πι.


Εντός της ημέρας ο 76χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER