Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 11:07

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Φρένο» στα σενάρια πλήρους απελευθέρωσης από Γεραπετρίτη

Γράφτηκε από την
Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Φρένο» στα σενάρια πλήρους απελευθέρωσης από Γεραπετρίτη

Tο ωράριο της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας «θα διευρυνθεί σταδιακά», σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη


Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν θα καταργηθεί σύντομα, όπως ξεκαθάρισε και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. «Δεν μπορούμε να πάμε από τον απόλυτο περιορισμό, στην απόλυτη ελευθερία» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εκείνο που κάνουμε είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα». Όπως είπε το ωράριο της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας «θα διευρυνθεί σταδιακά».

Ετσι σύμφωνα με τον ίδιο, «σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια επέκταση μετά τις 11 το βράδυ. Μέχρι τα μεσάνυχτα ή λίγο πιο μετά».

Σχετικά με τα SMS στο 13033, ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «αυτή τη στιγμή η κατάσταση πηγαίνει καλά και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε». «Για ένα διάστημα ακόμη να είμαστε προσεκτικοί και αποστασιοποιημένοι», είπε και υπογράμμισε πως το SMS «θα εξακολουθεί να έχει πρακτική λειτουργία», ενώ «θα επαναξιολογηθεί με το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων».

Για τη μετακίνηση εκτός νομού, ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε πως το «πρωτόκολλο των μετακινήσεων θα είναι έτοιμο τις επόμενες ημέρες», ενώ έδωσε τέλος στα σενάρια περί ανοίγματος των μετακινήσεων με εμβόλιο ή self test.
Πηγή: ethnos.gr/


NEWSLETTER