Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 11:17

Απόπειρα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο 56χρονος

Γράφτηκε από την
Απόπειρα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο 56χρονος

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος είχε επιχειρήσει να αποπλανήσει δύο 20χρονες στην ευρύτερη περιοχή των Πεύκων


Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης ο 56χρονοςάντρας που καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια, καλώντας την να μπει στο αυτοκίνητό του, το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Κόκορα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης με βάση τις φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καφετέριας όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Ο ίδιος αναγνωρίστηκε επίσης από ακόμη δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν ότι έπραξε το ίδιο πριν λίγες ημέρες.

Ο 56χρονος καταγγέλθηκε από τον πατέρα της 16χρονης ότι την προσέγγισε και της πρότεινε να μπει στο αυτοκίνητό του να την πάει στο σχολείο, όταν την είδε στην καφετέρια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η μαθήτρια έφυγε την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του και σταμάτησε δίπλα της απαιτώντας αυτή τη φορά να μπει στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβλημένη επέστρεψε στην καφετέρια και τηλεφώνησε στον πατέρα της. Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER