Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 10:42

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες - Φως στις συνθήκες θανάτου από τη νεκροψία (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες - Φως στις συνθήκες θανάτου από τη νεκροψία (βίντεο)

Ο Σταύρος Δογιάκης εντοπίστηκε νεκρός με δύο τραύματα από όπλο στο κεφάλι και στο στήθος σε δασική έκταση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή. Δίπλα του βρέθηκε ένα όπλο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αντρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής για τις συνθήκες θανάτου του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί προχθές από την περιοχή των Γλυκών Νερών και των αναζητούσαν οι συγγενείς του, που προχώρησαν στην δήλωση εξαφάνισής του στην Αστυνομία, αλλά και στην έκδοση missing alert.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, η ταβέρνα του οποίου ήταν πολύ γνωστή και την επισκέπτονταν πλήθος επωνύμων, φέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα να τον απασχολούσε κάτι, παρότι είχε κάνει σχέδια για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Τελικά ο 53χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός, πεσμένος μπρούμυτα και πυροβολημένος στο κεφάλι αλλά και στο στήθος, σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητό του με το οποίο και εξαφανίστηκε, σε δασική έκταση, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα σαν ένα είδος διαθήκης για το μοίρασμα της περιουσίας του στα συγγενικά του πρόσωπα και ειδικά στον αδερφό του.

Από την Ασφάλεια αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει σήμερα στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες θανάτου του 53χρονου άντρα.

Οι Αρχές αν και έχουν σχηματίσει μία εικόνα που οδηγεί στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας, ωστόσο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μέχρι να έχουν αυτές τις απαντήσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν το πρώτο χτύπημα στο στήθος βρήκε ή όχι ζωτικό όργανο και ήταν απόπειρα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και το δεύτερο και μοιραίο στο κεφάλι ή αν πρόκειται για κάτι άλλο.

 

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER