Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:37

Γλυκά Νερά: Στη πτέρυγα ΣΤ των "VIPs" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Γλυκά Νερά: Στη πτέρυγα ΣΤ των "VIPs" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (βίντεο)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τοποθετήθηκε στην ΣΤ΄ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, στο ίδιο κελί με άλλα 3 ελεγχόμενα άτομα, ανάμεσά τους πρώην λιμενικός και πρώην σωφρονιστικός. Σε γειτονικά κελιά βρίσκονται οι Φουρθιώτης και Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Ήρεμη ήταν η πρώτη νύχτα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Φυλακές Κορυδαλλού όπου προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Όταν έφτασε, φαινόταν καταβεβλημένος ψυχολογικά αλλά ταυτόχρονα και αρκετά ψύχραιμός. Του δόθηκε νερό και σάντουιτς και στην συνέχεια τον εξέτασαν οι γιατροί και ψυχίατρος των Φυλακών.

Η διοίκηση των Φυλακών ήταν ήδη ενήμερη για το ενδεχόμενο και είχε πάρει τα μέτρα της ώστε για την προσωπική του ασφάλεια να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους, παρά μόνο με άτομα ελεγχόμενα από την διοίκηση των Φυλακών, ενώ σήμερα θα τον δει και η Διευθύντρια του Καταστήματος Κράτησης.

Τοποθετήθηκε στην ΣΤ΄ Πτέρυγα των Φυλακών, στο ίδιο κελί με άλλα τρία ελεγχόμενα άτομα, ανάμεσά τους πρώην λιμενικός και πρώην σωφρονιστικός, ενώ σε γειτονικά κελιά βρίσκονται οι Φουρθιώτης και Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Κοιμήθηκε κανονικά και σήμερα προαυλίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους της Πτέρυγάς του χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και παραμένει συνεχώς επιτηρούμενος.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER