Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 12:01

Δολοφονία - Ζάκυνθος: Παραδόθηκε στις Αρχές ο εφοπλιστής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Γράφτηκε από την
Δολοφονία - Ζάκυνθος: Παραδόθηκε στις Αρχές ο εφοπλιστής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Με βάση το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Στις Αρχές της Ζακύνθου παραδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο εφοπλιστής σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2020.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία, καθώς, όπως τονιζόταν, σκάφος του εμπλέκεται στη δολοφονία.

Δέχεται κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Με βάση το ένταλμα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία περίπου εβδομάδα παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ η 27χρονη που φέρεται να ήταν «τσιλιαδόρος» στη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Κορφιάτη πριν από έναν χρόνο στη Ζάκυνθο.

Στην αστυνομία παρουσιάστηκε μαζί με δικηγόρο και συγγενή της. Φέρεται ότι έμαθε για την καθημερινότητα του θύματος, την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό της, καθώς μάλλον νόμιζαν ότι δύσκολα θα κινούσε υποψίες επειδή ήταν γυναίκα.

Όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν στη Ζάκυνθο. Την ίδια είχε κατονομάσει ο Κορφιάτης στη μήνυσή του και από την έρευνα προέκυψε ότι το ύποπτο Smart αυτοκίνητο με το οποίο κινείτο ήταν δικό της. Την Τετάρτη 16 Ιουνίου αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER