Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 20:06

Μονή Πετράκη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες - Οδηγούνται σε νοσοκομείο

Γράφτηκε από την
Μονή Πετράκη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες - Οδηγούνται σε νοσοκομείο

 

Ιερέας που συνελήφθη επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα με καυστικό υγρό -μάλλον βιτριόλι- σε μητροπολίτες στη Μόνη Πετράκη στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχουν τραυματιστεί αρκετά άτομα.

Εκκλησιαστικές πηγές κάνουν λόγο για έξι Μητροπολίτες τραυματίες, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο ethnos.gr ότι υπάρχει και τραυματίας αστυνομικός από το καυστικό υγρό. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο ενώ επί τόπου βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν σε εξέλιξη ένα συνοδικό δικαστήριο για την τύχη ενός Μητροπολίτη και τότε ένας από τους ιερείς -πιθανότατα εκείνος που κρινόταν-επιτέθηκε προς άλλους ιερείς με άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα καυστικό υγρό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης μάλλον χρησιμοποίησε βιτριόλι και έχει συλληφθεί, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί άλλοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο και άλλοι στο ΚΑΤ.

Οι δυο από τους έξι τραυματίες μητροπολίτες φέρονται να έχουν εκτεταμένα εγκαύματα (ακόμα και στο πρόσωπο). Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει αυτή την ώρα στο ΓΝ Λαϊκό, όπου διακομίστηκαν τραυματίες από τη Μονή Πετράκη.

Πηγή: ethnos.gr

 


NEWSLETTER