Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 10:59

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σοβαρό τροχαίο στις Σέρρες (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σοβαρό τροχαίο στις Σέρρες (βίντεο)

Ώρες αγωνίας για τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, καθώς ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν εν κινήσει τυλίχτηκε στις φλόγες και εκείνος έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και των φρένων.

Την τύχη με το μέρος του είχε ο πρώην βουλευτής και πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και κατά την πορεία του προς την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Άνω Πορόια Σερρών, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πήρε φωτιά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, χωρίς καμία προειδοποίηση. Το αυτοκίνητο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και έτσι ο ίδιος μπόρεσε να το βγάλει από τον δρόμο, ενώ από τη φωτιά που ξεκίνησε στο καπό έχασε τον έλεγχο τόσο του τιμονιού όσο και των φρένων.

Ο ίδιος μάλιστα μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος με το φλεγόμενο αυτοκίνητό του, συμπληρώνοντας πως για ακόμη μια φορά είχε άγιο, καθώς μόνο τον τελευταίο χρόνο είχε τρία σοβαρά ατυχήματα.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER