Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 11:07

Λαμία: Ασθενής με κορονοϊό επιτέθηκε σε γιατρούς - Έτρεχε γυμνή με το ευαγγέλιο στο χέρι! (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ασθενής στη Λαμία που νοσούσε από κορονοϊό επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές. Έτρεχε στο νοσοκομείο γυμνή, κρατώντας στο χέρι έναν σταυρό και το ευαγγέλιο.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/11) στο Νοσοκομείο Λαμίας με γυναίκα που νοσηλευόταν με κορονοϊό να κινείται κατά γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα σε κατάσταση εκτός ελέγχου, άρχισε να τρέχει γυμνή στους διαδρόμους κρατώντας στα χέρια σταυρό και ευαγγέλιο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για 52χρονη ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας από τις αρχές Νοεμβρίου, η οποία φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές. Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, βγήκε γυμνή στο διάδρομο, ενώ το προσωπικό που ήταν βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να πάρει την αστυνομία. Μάλιστα, φέρεται να φώναζε με αποτέλεσμα να ακούγεται σε όλο το κτίριο, ενώ κρατούσε στα χέρια το ευαγγέλιο και ένα σταυρό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, μετά από πολύωρη προσπάθεια, τα ξημερώματα, η αστυνομία μαζί με υγειονομικό προσωπικό κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να λάβει την κατάλληλη θεραπεία και να ξεκουραστεί. Αναμένεται ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: news247.gr