Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:47

H Xάρις Αλεξίου θα παίξει στη νέα σειρά "Ο Δάσκαλος" του Παπακαλιάτη

Γράφτηκε από την
H Xάρις Αλεξίου θα παίξει στη νέα σειρά "Ο Δάσκαλος" του Παπακαλιάτη

Η Χάρις Αλεξίου θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν, με τίτλο "Ο Δάσκαλος".

Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο "Μεγάλο Κανάλι", με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν.

Η ιστορία της νέας του σειράς εξελίσσεται στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και το φως της δημοσιότητας είδαν πρόσφατα φωτογραφίες από το πρώτο γύρισμα, το οποίο έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για το υποκριτικό ντεμπούτο της στην τηλεόραση, τονίζοντας πως "θα τη δούμε στη σειρά", ενώ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ρόλο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.
Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER