Πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε ημιορεινά τμήματα της ανατολικής Στερεάς. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.
Η θερμοκρασία, με μικρή πτώση ιδίως στα νότια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 3 βαθμούς), 0 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -3 έως 8 βαθμούς), 6 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ και βαθμιαία στο Νότιο Αιγαίο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ.
Νεφώσεις αρχικά το πρωί αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 Μποφόρ, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν τις απογευματινές ώρες.
Βελτιωμένος καιρός με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 Μποφόρ.