Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 09:47

Tα ζώδια σήμερα 1 Οκτωβρίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 1 Οκτωβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να προκύψουν αντιφατικές καταστάσεις κι αν βιαστείς να υιοθετήσεις μια επιλογή, μάλλον θα τα κάνεις χειρότερα. Ισως πάλι να σε πιάσουν τα υπαρξιακά σου, εξ αιτίας πραγμάτων που στερείσαι, μην νομίζεις όμως ότι αποκτώντας πράγματα θα καλύψεις και το κενό που νιώθεις μέσα σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σε «καλοβλέπουν», ίσως μάλιστα να υπάρξει μια... πολλαπλή συνεργασία με κάποιο από αυτά. Επιπλέον, ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να διακριθεί.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη απέναντί σου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν από μια φάση αβεβαιότητας αλλά μη βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν. Αν τώρα σου γίνει μια πρόταση, φαίνεται να μην σου παρέχει καμία ασφάλεια και το σωστό από την πλευρά σου θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό βελτιώνοντας την εικόνα στα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Ισως πάλι να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες ευεξίας, ενώ ευνοείται κι η απόκτηση ενός pet.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» τη σωματική και ψυχική σου ευεξία, καλό είναι να μη «ζορίσεις» τον εαυτό σου για κανένα λόγο αλλά και να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου. Στα εργασιακά σου πάλι θα κληθείς να ανταποκριθείς σε απαιτήσεις που μάλλον δεν έχουν λογική ή/και σε πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη να περνά στο Ζυγό και να σου δίνει επιπλέον «πόντους» σε προσωπικά και οικονομικά θέματα, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την τύχη σου για να περάσεις καλύτερα. Ισως πάλι να… δεις χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να συνηγορεί σε μια συναισθηματική αναστάτωση, είναι προτιμότερο να μην πάρεις και πολύ «ζεστά» μια προσωπική σου υπόθεση, αφού ό,τι -καλό ή κακό- κι αν συμβεί, θα «γυρίσει» σύντομα. Ισως βέβαια να σου δοθούν ουσιαστικές αφορμές για να ανησυχήσεις από την στάση ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό ευνοώντας τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για ένα περιουσιακό θέμα, είτε για την αναδιάταξη του χώρου σου με... όμορφο τρόπο! Ισως πάλι να περάσεις τέλεια σε ένα σπίτι.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου και επειδή τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, μη βιαστείς να πάρεις θέση. Αν πάλι δεχθείς μια επίσκεψη στον χώρο σου να ξέρεις πως δεν θα εξελιχθεί ομαλά, ενώ «παρατράγουδα» αναμένονται και σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα ή/και σε σχέση με μια μίσθωση ακινήτου. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη να περνά στο Ζυγό μπορεί να περάσεις όμορφα σε μια έξοδό σου ή στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ευνοούνται οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο μέσον, που θα σου αρέσει πολύ.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Σκορπιό δυσκολεύει κατά τι την επικοινωνία σου με τον… έξω κόσμο, αν μάλιστα δώσεις βάση σε λεγόμενα σύντομα θα αντιληφθείς πως κακώς το έπραξες, αφού έχεις να κάνεις με «παλαβούς»! Πέρα όμως από την ασυνεννοησία, μπορεί να ταλαιπωρηθείς κι από τεχνικές δυσλειτουργίες, ενώ αν χρειαστείς κάποιο έγγραφο μάλλον θα «μαρτυρήσεις»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό, ενισχύοντας την αγοραστική σου δύναμη, ενώ θα υπάρξουν και κάποια «τυχερά» που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και τελικά να ξοδέψεις και κάτι… παραπάνω για την προσωπική σου απόλαυση!

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σου θα ωφεληθείς «βρέξει-χιονίσει» συνδυάζοντας την τύχη σου με την γοητεία που ασκείς στους άλλους. Ισως μάλιστα να προβείς και σε μια αισθητική παρέμβαση που θα αφήσει άριστες εντυπώσεις, ξεκινώντας από την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει οικονομικές εξελίξεις που… μάλλον δεν θα σου αρέσουν, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε μια φάση που δεν θα ξέρεις τι θέλεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να γλιτώσεις τα χειρότερα αν αποφύγεις να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι… εύκολο να αρχίσεις να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο, ίσως όμως και να σου συμβούν πράγματα που θα σε κάνουν να… σταυροκοπιέσαι! Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην επικεντρωθείς στα προσωπικά σου αλλά στη διερεύνηση των… μυστηρίων του κόσμου τούτου! Ισως πάλι να έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση για κάτι κακό που θα συμβεί. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη να περνά στο Ζυγό μπορεί να σου αποκαλυφθούν... διασκεδαστικά μυστικά και παραλειπόμενα, ίσως όμως να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας και κάθε είδους περιποιήσεις.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Σκορπιό καλείσαι να επικεντρωθείς στα όσα γίνονται ή έγιναν στο παρασκήνιο, αφού δεν αποκλείεται κάποιος/α να σου βάζει «τρικλοποδιές», ίσως όμως να βρεθείς χωρίς άλλη αιτία και σε μια πολύ μπερδεμένη εσωτερική κατάσταση. Μπορεί ακόμη να δεις έναν εφιάλτη, σε κάθε περίπτωση όμως κάνε ό,τι μπορείς για την διατήρηση της εσωτερικής σου γαλήνης και της σωματικής σου ευεξίας. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό προσφέροντάς σου μια… όμορφη διέξοδο με φιλίες και παρέες, ίσως μάλιστα να σου δοθούν και βοήθειες ή λύσεις όπου τις χρειαστείς.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να προβληματιστείς από την στάση ή την συμπεριφορά ενός προσφιλούς σου ατόμου, ενώ αν γνωρίσεις κάποιον/α, που θα σου προκαλέσει είτε θετικά είτε αρνητικά συναισθήματα, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, απλά περίμενε να δεις και τη συνέχεια. Επιπλέον, η ανάμιξή σου με παρέες ή ομάδες θα έχει «επεισοδιακή» εξέλιξη. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη να περνά στο Ζυγό η καριέρα σου παίρνει «τα πάνω της», ανεξάρτητα με το αν τελικά είναι η προσωπική γοητεία σου που θα «μετρήσει» περισσότερο κι όχι τα τυπικά προσόντα σου!

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει έντονες διακυμάνσεις σε μια σημαντική υπόθεση που σε απασχολεί, δεν σε συμφέρει λοιπόν να πάρεις θέση ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αφού μετά θα σου είναι πολύ δύσκολο να τις πάρεις πίσω, χωρίς να προκληθεί μια επιπλέον αναστάτωση. Ισως βέβαια να συμβούν και «ακραία» πράγματα στη ζωή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό συνηγορώντας σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, εκεί… έξω, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα ζήσεις τα καλύτερα! Μπορεί επίσης να λάβεις μια καλή είδηση αλλά και να ωφεληθείς από έναν συγγενή σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί στη διεξοδική μελέτη ενός θέματος ή/και στην ενασχόλησή σου με πιο πνευματικά ζητήματα, σε σχέση όμως με τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου φέρνει μάλλον… αλλοπρόσαλλες καταστάσεις που θα σε «τρελάνουν» χωρίς να γίνει και κάτι της προκοπής. Αν πάλι έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση… άκρη… δεν θα βγάλεις! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό αλλάζοντας υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν πολλά από εκείνα που επιθυμείς, χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Επιπλέον, μπορεί να βρεις χρηματοδότη ή/και εγγυητή.


NEWSLETTER