Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 14:25

Κόρινθος: Φρίκη για 28χρονη -Την απήγαγε ο πρώην σύζυγός της, τη βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή

Γράφτηκε από την
Κόρινθος: Φρίκη για 28χρονη -Την απήγαγε ο πρώην σύζυγός της, τη βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, προκαλεί η είδηση πως 33χρονος αφού απήγαγε και βίασε τη σύζυγό του, προσπάθησε στη συνέχεια να την κάψει ζωντανή.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Σύμφωνα με το korinthostv, ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν η άτυχη γυναίκα, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

Σε κατάσταση σοκ η 28χρονη κατέφυγε στo Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, οι άνδρες του αναζήτησαν τον δράστη, που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.


NEWSLETTER