Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 18:33

Συνελήφθησαν δύο από τους τέσσερις άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης

 

Συνελήφθη, πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, ένας από τους τέσσερις άνδρες σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και οδηγείται στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συλληφθείς δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνο γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

 

Και δεύτερη σύλληψη - Πρόκειται για 39χρονο

Ένας 39χρονος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο δεύτερος άνδρας που συνελήφθη, πριν από λίγο, στο Μαρούσι, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο άνδρας, που οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη βάσει των νέων ενταλμάτων για τέσσερα άτομα, που εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμη δύο ανδρών.

Σημειώνεται, ότι η πρώτη σύλληψη έγινε νωρίτερα, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ