Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 09:30

Tα ζώδια σήμερα 19 Νοεμβρίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ανοίγοντας ίσως και κάποιες «πόρτες» στο εξωτερικό, πέρα από τις πιο κοντινές… ομορφιές! Επιπλέον, μπορεί να δεις καλό κι από ένα/μια μακρινό/ή συγγενή σου ή να λάβεις μια καλή είδηση. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα η αίσθηση που έχεις ότι γίνεσαι «πιόνι» άλλων δεν είναι της φαντασίας, σου, πέρα όμως από τις ίντριγκες, ενδέχεται να σου προκύψει κι ένα θέμα υγείας κι από αυτήν την άποψη είναι σκόπιμο να μην έχεις πολλά-πολλά με κόσμο. Επιπλέον, αν έχεις ένα ζώο συντροφιάς πρόσεξε μη δηλητηριαστεί.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την λάβεις και μάλιστα με καλούς όρους. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα είναι πιθανό να νοιώσεις προδομένος/η από ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσαστε. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής στο να συμμετάσχεις σε μια προσχηματική συλλογική δράση ή μια «σταυροφορία» που εξυπηρετεί συμφέροντα, με «βιτρίνα» ιδεολογίες και οράματα.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει ένα πιο χαρούμενο τόνο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, χώρια τα «τυχερά» που θα έχεις, μη διστάσεις λοιπόν κι εσύ να «ξανοιχτείς» ελπίζοντας στα καλύτερα κι ας είναι μόνο σε επίπεδο καλοπέρασης! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα ενδέχεται να κάνεις «μια τρύπα στο νερό» στην καριέρα ή σε μια σημαντική υπόθεσή σου, πέραν τούτου όμως, καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες χωρίς να… φαίνεσαι και πολύ, αφού αν βγεις «φόρα παρτίδα», απλά θα δώσεις καλύτερο στόχο σε εκείνους που θέλουν να σου βάλουν «τρικλοποδιές»!

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει όλη την καλή πρόθεση να σου εξασφαλίσει ευκολίες και γενικότερα το «ευ ζην» στη δουλειά σου, είτε βρεθείς σε ένα «άνετο» πόστο», είτε πάρεις κάποια άδεια. Ισως πάλι να αποκτήσεις ένα ζώο συντροφιάς, που θα το… λατρέψεις! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα είναι σκόπιμο να «διαβάζεις πίσω από τις γραμμές» και να είσαι «ψυλλιασμένος/η», ειδικά σε νομικά θέματα. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που… ειδικεύονται στο ψέμα και την απάτη, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε βάλει να «τρέχεις» άδικα!

 

Λέων

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά στη… χαρά της ζωής, κάτι που πέρα από το «σουξέ» στα προσωπικά σου, μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου. Ισως πάλι να πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα το «τοπίο» στα οικονομικά σου είναι θολό, με κίνδυνο να κάνεις κάποια πολύ μεγάλη «πατάτα» γι’ αυτό φρόντισε να… μάθεις πρώτα κι ύστερα να κινηθείς. Επιπλέον, έχε τον νου σου, αφού κάποιοι «πονηροί» θα αποπειραθούν να σε εκμεταλλευτούν.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα δεν θέλει και πολύ για να εμπλακείς άθελά σου σε ίντριγκες που δημιουργούν άλλοι/ες και είναι πιθανό να κληθείς να αποδείξεις πως «δεν είσαι ελέφαντας»! Να θυμάσαι ακόμη πως η φαινομενική ηρεμία που ενδεχομένως επικρατεί, υποδηλώνει ότι κάτι υφαίνεται σε βάρος σου στα παρασκήνια.

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να φέρνει καλές ειδήσεις, η ψυχολογία σου θα πάρει «τα πάνω της», ίσως όμως να παίξει ρόλο σε αυτό κι ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή/και η απόκτηση ρούχων και αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν. Επιπλέον, ένας γείτονας ή συγγενής σου μπορεί να σου κάνει τη ζωή αρκετά πιο εύκολη. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα, στις δουλειές και γενικότερα τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις να λάβεις υπόψη σου και κάποια παρασκηνιακά δεδομένα, αφού τα εξωτερικά φαινόμενα… απατούν! Επιπλέον η υγεία σου απειλείται από μια ίωση ή μια δηλητηρίαση.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Τοξότη καλλιεργεί μια αίσθηση αυτάρκειας, συνυφασμένης με παροχές, ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις. Επιπλέον δώρα και κεράσματα είναι στην ημερήσια διάταξη, ίσως όμως να έχεις και κάποια πιο… ευδιάκριτα τυχερά! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα βάζει στο «κάδρο» τη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, θέτοντας κυρίως θέματα εμπιστοσύνης, ίσως όμως να πρόκειται και για ένα θέμα υγείας που το ταλαιπωρεί. Ισως πάλι να υιοθετήσεις έναν τρόπο ζωής με πολλές «φυγές» κι εδώ βέβαια έχει σημασία το τι… είδους θα είναι αυτές!

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι πιθανό να κάνεις μια παρέμβαση στην εξωτερική σου εμφάνιση που «θα τρελάνει κόσμο» αλλά τελικά όπως κι αν… είσαι, θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα μια σχετικά σοβαρή διαρροή στον χώρο σου, μπορεί να σου τα κάνει όλα... μούσκεμα κι αν το δελτίο καιρού λέει για καταιγίδες να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου, οφείλεις ωστόσο να έχεις τον νου σου και σε απρόσκλητους εισβολείς, που καραδοκούν για να «σε πιάσουν στον ύπνο»!

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, είτε μέσα από σχετικές υπηρεσίες, είτε με περισσότερο… ύπνο! Επιπλέον, η σύναψη μιας «κρυφής» συμμαχίας θα σε βοηθήσει να δράσεις εκ του ασφαλούς σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα καλό είναι να επιστρατεύσεις και λίγη από την… πονηριά σου, ή για να «καμουφλαριστείς» ή/και για να προλάβεις κακόβουλες ενέργειες που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, στις εξόδους και τις μετακινήσεις σου σε περιμένουν από λάδια μέχρι… μπανανόφλουδες!

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας και παίζοντας, μακριά από τις σκοτούρες της ζωής. Επιπλέον, μια φιλία μπορεί να αποκτήσει και ερωτικό «άρωμα», χωρίς να είναι κάτι… υποχρεωτικό! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα πέρα από τα ενδεχόμενα δικά σου λάθη στο οικονομικό πεδίο, είσαι εκτεθειμένος/η στις ορέξεις εκείνων που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου, γι’ αυτό φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου. Επιπλέον, ένας «φευγάτος» τρόπος ζωής μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά αν πιεις.

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ζητά την… παρουσία σου και μόνον για να πάνε όλα κατ’ ευχήν σε μια σημαντική υπόθεσή σου αφού η προσωπική γοητεία που ασκείς είναι και το βασικό «όπλο» σου για να ανοίξουν «πόρτες» και… καρδιές! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα, πέρα από το ότι πρέπει να έχεις το νου σου για «προδοτικές» ενέργειες, οφείλεις κι εσύ να κινηθείς χωρίς να δώσεις στόχο. Επιπλέον καλείσαι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε καλλιτεχνικές ή «υπερβατικές» δράσεις κι όχι σε ανθυγιεινούς τρόπους φυγής από την πραγματικότητα, αρχής γενομένης από το αλκοόλ.