Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 09:16

Αστρολογία – 1/6/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 1/6/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

 

Κριός

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα είσαι κάπως πεσιμιστής/α, με αποτέλεσμα τόσο οι φοβίες, όσο και οι ανασφάλειες να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη στη δράση σου. Θα ασχοληθείς με κληρονομικά θέματα ή φορολογικές εκκρεμότητες, ενώ φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Ενδέχεται να γίνεις περισσότερο σπάταλος/η, με απώτερο σκοπό να φτιάξει η διάθεσή σου. Αν έχεις παιδιά, διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί με επιμονή θα προσπαθήσουν να περάσουν το δικό τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις.

 

Ταύρος

Θα νιώθεις εξαρτημένος/η από τους άλλους γι’ αυτό θα προτιμήσεις την συναναστροφή με τον κόσμο. Θέματα που σχετίζονται με τους γονείς και το σπίτι, σε ταράζουν και σε κουράζουν, παρόλα αυτά θα δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να βοηθήσεις. Με καλή διάθεση και κατανόηση, θα καταφέρεις να διαχειριστείς όσα προκύψουν. Καλό είναι, επίσης, να προσέχεις τυχόν εντάσεις κι αψιμαχίες για παλιά απωθημένα με συνεργάτες. Εξαιτίας του πείσματος που θα έχετε αμφότεροι, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις λύση στα θέματα που σε απασχολούν.

 

Δίδυμοι

Παρότι από τη φύση σου βαριέσαι πολύ εύκολα, σήμερα είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί ν’ αναλώσεις πολύ χρόνο σε διεκπεραιωτικές υποθέσεις. Η ενστικτώδης ανάγκη σου για εργασία, σε βοηθά ώστε να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα. Απόφυγε επιπόλαιες συμπεριφορές, αν και σε γενικές γραμμές η παιδιάστικη συμπεριφορά σου θα είναι εκείνη που θα σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια. Τα αντανακλαστικά σου είναι αρκετά καλά ωστόσο κάποιες αθυροστομίες κατά την διάρκεια της οδήγησης δε θα λείψουν.

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες των παιδιών σου και να γίνεις και εσύ μαζί τους παιδί. Θα έχεις διάθεση να κάνεις πολλά και δημιουργικά πράγματα, όπως για παράδειγμα να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Η μέρα είναι αφιερωμένη σε πράγματα που θα σε ευχαριστούν και όχι σε δύσκολα ζητήματα, τα οποία μπορούν να πάρουν αναβολή. Κάποια επιπλέον έξοδα δεν θα λείψουν και γιατί όχι αν είναι να περάσεις ευχάριστα.

 

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχεις ενστικτώδη επιθυμία να βρεθείς με ανθρώπους που σε δένουν στενοί δεσμοί και σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια. Ωστόσο, επειδή θα επιδείξεις αυθάδικη και αλαζονική συμπεριφορά, θα προκαλέσεις εντάσεις με τους οικείους σου. Επαγγελματικά, δεν θα έχεις τη διάθεση να τα δώσεις όλα, όμως με πείσμα και εμμονή θα φέρεις σε πέρας τα σχέδιά σου. Η αίσθηση του καθήκοντος μαζί με την εμπειρία σου βοηθά να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη.

 

Παρθένος

Αρκετά διαλλακτικός/ή θα δείχνεις σήμερα σε όλες τις συζητήσεις, αν και κατά βάθος εκείνο που θα σε απασχολεί, θα είναι το πώς να επηρεάσεις τους άλλους καταθέτοντας τις προσωπικές σου απόψεις και κριτικές. Η φλυαρία μέχρι τελικής πτώσης που έχει την ρίζα της σε παλιά απωθημένα μπορεί να δημιουργήσει έντονες συζητήσεις με αδέλφια και συγγενείς. Πολύ από τον χρόνο σου θα τον αφιερώσεις για να διεκπεραιώσεις καθημερινές σου εργασίες και θα νιώσεις την ανάγκη να μπεις σε πρόγραμμα, προκειμένου ν’ αποφύγεις αγχώδεις καταστάσεις.

 

Ζυγός

Θα έχεις αρκετά καλό ένστικτο ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, αν και η αστάθεια που θα υπάρχει χαλάει τη διάθεσή σου. Αστάθεια θα υπάρξει και ως προς την αυτοπεποίθησή σου, μιας και θα έχεις την τάση να την συνδέεις με τις οικονομικές σου διακυμάνσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθεις σε σύγκρουση με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιου οικονομικού θέματος. Προκειμένου να ξεχαστείς, καταπιάνεσαι με υποθέσεις ρουτίνας, στις οποίες εύκολα αντεπεξέρχεσαι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερή της θέση, είναι μια οικεία κατάσταση για εσένα. Σου φέρνει αρκετή γκρίνια και συγκαλυμμένο θυμό, όταν δεν γίνεται το δικό σου και μάλιστα με τον τρόπο που εσύ θέλεις, ο οποίος δεν είναι πάντα ο ενδεδειγμένος. Η μεγάλη φιλοδοξία, την οποία εκφράζεις με έντονο τρόπο στον επαγγελματικό σου χώρο, προκαλεί αντιδράσεις. Θα είσαι αρκετά μαχητικός/ή, με δυνατή επιχειρηματολογία. Αν θέλεις να προχωρήσεις, φρόντισε να μην υποτιμήσεις τους συναδέλφους σου.

 

Τοξότης

Χρειάζεσαι στιγμές χαλάρωσης κι απομόνωσης, προκειμένου να κάνεις κάποιες συνειδητοποιήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις που σε διχάζουν. Ισως νιώσεις καλύτερα, αν ασχοληθείς με ανθρώπους που είναι ευάλωτοι και χρειάζονται τη βοήθειά σου. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για ό,τι σε απασχολεί, γιατί αν το κάνεις θα πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις που δε θα λύσουν τα προβλήματά σου. Αντίθετα, πάρε χρόνο, ηρέμησε, μένοντας μόνος/η στο σπίτι και χωρίς πολλές συναναστροφές.

 

Αιγόκερως

Αρκετά καλή η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό για εσένα γιατί βοηθά στο να δεις συναισθηματικά κάποια πράγματα, που από τη φύση σου αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα ορθολογιστικά κι αυτό είναι κάτι που θα σε ευνοήσει, αν χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου σημαντικού ανθρώπου, προκειμένου να ικανοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Κάποια χρέη ή συναλλαγές γενικότερα με τράπεζες κι ασφάλειες θα σου προκαλέσουν ένταση, ωστόσο, με ψυχραιμία και σύνεση θα βρεις τη λύση.

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, είναι μια καλή ημέρα, προκειμένου να προβληθείς αλλά και να αναγνωριστεί η προσφορά σου στον επαγγελματικό χώρο. Κάποιοι θα γίνουν δημοφιλείς ή θα αποκτήσουν δημοσιότητα. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να προσέξεις είναι η στάση των συνεργατών και συναδέλφων σου που ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, εξ αιτίας της ζήλιας. Αν δεν περάσεις στην αντεπίθεση και διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, το πιθανότερο είναι πως θα υπερισχύσεις και θα αυξήσεις το μισθό και τα έσοδά σου γενικότερα.

 

Ιχθύες

Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η διαίσθησή σου. Το σωστό ένστικτο που θα έχεις θα σε βοηθήσει να θέσεις νέους στόχους, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις τη βοήθεια ανθρώπου που βρίσκεται σε θέση-κλειδί. Επιπλέον, θα σου βγει η επιθυμία να ταξιδέψεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ωστόσο, η πραγματικότητα σε προσγειώνει και στρέφεις τη δράση σου σε καθημερινές ασχολίες. Μια νομική υπόθεση μπορεί να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Καλή ημέρα για να βρεθείς με φίλους ή να λάβεις μέρος σε μια ομαδική εργασία.

 


NEWSLETTER