Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 22:32

Κακοκαιρία: Δραματικές ώρες στη Μαγνησία - Αγωνία για τον αριθμό των αγνοουμένων (βίντεο)

Κακοκαιρία: Δραματικές ώρες στη Μαγνησία - Αγωνία για τον αριθμό των αγνοουμένων (βίντεο)

Βιβλική καταστροφή στη Μαγνησία από την κακοκαιρία Daniel, που άφησε πίσω της έναν νεκρό.

Το πρωί θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον 42χρονο, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο, ενώ υπάρχει ανησυχία για ένα ζευγάρι, το οποίο δεν βρίσκουν οι οικείοι του, στο σπίτι του στην Αργαλαστή.

Μεγάλη είναι η ανησυχία στη Μαγνησία τις τελευταίες ώρες, καθώς οι πρωτοφανείς ποσότητες βροχής που έχουν πέσει στην περιοχή και οι μεγάλες καταστροφές που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel δημιουργούν φόβους για περισότερους αγνοούμενους.

Εκτός από τον 42χρονο που αγνοείται από το πρωί στην Αγία Αικατερίνη Άνω Βόλου, στις αρχές έφτασαν πληροφορίες για ζευγάρι που αναζητούσαν οι οικείοι του στο σπίτι του στον δήμο Αργαλαστής στο Νότιο Πήλιο. Οι έρευνες για τον 42χρονου σταμάτησαν το βράδυ και θα συνεχιστούν το πρωί της Τετάρτης.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η κακοκαιρία έχει αφήσει πίσω της έναν νεκρό και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, ενώ δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τις επόμενες ώρες καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν, αν και όχι με την ίδια ένταση, ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από το πρωί της Τετάρτης.

Περισσότερα στο news247.gr