Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 09:15

Αστρολογία – 02/12/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 02/12/2023

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Ηδη ο Ερμής έχει περάσει στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου και σήμερα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο για να φέρει ολοκλήρωση επαγγελματικών σχεδίων ύστερα από ώριμη σκέψη και μεθοδικότητα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα είσαι κοινωνικός/ή και περισσότερο ευέλικτος/η στον χώρο της καριέρας, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με μαθήματα ή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας. Θα είσαι αρκετά καλός/ή στις δημόσιες σχέσεις και αν είσαι άνεργος/η υπάρχει το ενδεχόμενο να μοιράσεις το βιογραφικό σου και να περάσεις από συνεντεύξεις. Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία θα σου χαρίσει ανάλαφρες στιγμές και την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις σχεδόν τα πάντα. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις την διάθεση να φλερτάρεις ακόμη και αν βρίσκεσαι σε σχέση, ενώ γενικότερα οι επιλογές σου θα είναι επιπόλαιες.

 

Ταύρος

Από άποψη επικοινωνίας, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν με τον Ερμή να έχει περάσει στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου μιας και οι σκέψεις σου θα είναι θετικές. Το εξάγωνο που θα σχηματιστεί σήμερα μεταξύ Ερμή/Κρόνου θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις νομικές υποθέσεις, ενώ γενικότερα θα ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και την λύση τους. Μπορείς να οργανώσεις ένα σεμινάριο, να πάρεις πληροφορίες για έναν κύκλο μαθημάτων, ενώ με την Σελήνη στον 4ο οίκο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον 1ο οίκο σου, θα είσαι ευχάριστος/η και καλοπροαίρετος/η στις επαφές και κυρίως στις σχέσεις σου με τους γονείς και τους οικείους σου. Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις πως οι σχέσεις σοβαρεύουν και δεν αποκλείεται με τον/ην καλό/ή σου να αποφασίσετε να εκδράμετε για τις γιορτές ή να φύγετε κάπου στο εξωτερικό.

 

Δίδυμοι

Με το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να αυξηθούν τα οικονομικά σου. Αρκετές συναλλαγές και δοσοληψίες και δεν αποκλείεται να βρεις τρόπους ώστε να αποπληρώσεις ένα δάνειο ώστε να κλείσεις κάποια χρέη. Σήμερα με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οφειλές ή για να ζητήσεις αύξηση μισθού. Η Σελήνη μέσα από τον 3ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία φέρνει ευχάριστες σκέψεις, αισιοδοξία. Ακόμη και στον έρωτα οι άνθρωποι και οι σχέσεις που θα σε ελκύουν θα είναι είτε παράνομες, είτε κρυφές που δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια και να έρθεις σε δύσκολη θέση, από την οποία θα ξεγλιστρήσεις εύκολα.

 

Καρκίνος

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω μέσα στον 7ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πλούσια κοινωνική ζωή. Θα είσαι περισσότερο αντικειμενικός/ή με τους/ις άλλους/ες και κυρίως με συνεργάτες/τιδες, ενώ σήμερα με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου μπορεί να κλείσεις μια νέα συμφωνία/συνεργασία και να «πέσουν» υπογραφές. Γενικότερα είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε άλλους/ες. Με την Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον 11ο οίκο σου, θα είσαι αρκετά σπάταλος/η αφού θα νιώθεις τυχερός/ή στον οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα όμως να κινδυνεύσεις να μείνεις πανί με πανί. Στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν πολλές συζητήσεις με τον/ην αγαπημένο/η σου και αν είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο ετοιμάσου για επανασυνδέσεις και συναντήσεις με πρώην αγαπημένους/ες.

 

Λέων

Αρκετά δραστήρια η επόμενη περίοδος με τον Ερμή να έχει περάσει στον Αιγόκερω στον 6ο οίκο σου. Θα διεκπεραιώνεις γρήγορα τις δουλειές και υποχρεώσεις που θα έχεις και θα είσαι αρκετά μεθοδικός στον επαγγελματικό σου χώρο. Σήμερα δε, με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου θα έχεις συγκροτημένη σκέψη, θα αναλύεις τα πάντα και δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη προς το δημόσιο. Η Σελήνη από τον 1ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Δία θα φέρει ευχάριστο κλίμα στον χώρο της καριέρας αλλά και αλαζονεία από μέρους σου ή επιπολαιότητα εξαιτίας της υπεραισιοδοξίας που θα σε διακατέχει και μπορεί να γίνουν κάποια λάθη. Θα είσαι αρκετά απαιτητικός/ή με τον/ην αγαπημένο/η σου, δοτικός/ή και γενναιόδωρος/η, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε μια κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

 

Παρθένος

Το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό σου Αιγόκερω στον 5ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις μέσω της επικοινωνίας τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο, χώρια δε, που όταν γυρίσει ανάδρομος θα φέρει στο προσκήνιο σχέσεις και γνωριμίες από το παρελθόν που θα χρειαστεί να επανεξετάσεις. Θα κάνεις θετικές και ευχάριστες σκέψεις αλλά και δημιουργικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Σήμερα το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα φέρει αρκετές συζητήσεις με τον/ην αγαπημένο/η σου αλλά και το κλείσιμο μιας συνεργασίας/συμφωνίας με αρκετά καλούς όρους. Η Σελήνη από τον 12ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία, θα σε χαλαρώσει μιας και τις τελευταίες ημέρες έχεις κάνει πολλές και καταθλιπτικές σκέψεις. Σήμερα θα δεις πρόσωπα και καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία.

 

Ζυγός

Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου για να φέρει στο προσκήνιο θέματα που πρέπει να συζητηθούν με την οικογένειά σου. Θα αναπολείς το παρελθόν και δεν θα είσαι αντικειμενικός/ή αφού το πιθανότερο είναι να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και να μπερδεύεις την λογική με το συναίσθημα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο σπίτι, με προσοχή και τάξη. Λίγο βαρετή θα χαρακτήριζα την ημέρα σου με την διαφορά πως αν δεν αφήσεις την κούραση να σε καταβάλλει, θα βρεθείς με φίλους/ες και παρέες μιας και η Σελήνη από τον 11ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία, φέρνει στον δρόμο σου ανθρώπους που είχες καιρό να δεις.

 

Σκορπιός

Ηδη ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο οίκο σου για να αυξήσει την διάθεσή σου για επικοινωνία, βόλτες και καθημερινά σούρτα φέρτα. Θα είσαι εξαιρετικά αναλυτικός/ή και μεθοδικός/ή και αυτό θα σε βοηθήσει στις καθημερινές συναλλαγές και δοσοληψίες που θα έχεις, ενώ θα σε φέρει πιο κοντά στους συγγενείς σου. Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο για να σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες συμφωνίες, ακόμη και να οργανώσεις εν όψει των γιορτών ολιγοήμερες διακοπές παρέα με τον/ην αγαπημένο/η σου. Η Σελήνη από τον 10ο οίκο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία και είναι πολύ πιθανό κάποιοι/ες στον χώρο της καριέρας να σε χαρακτηρίσουν επιπόλαιο/α εξαιτίας της δικής τους ανωριμότητας. Δεν θα είναι κακοπροαίρετοι γι’ αυτό μην δώσεις σημασία.

 

Τοξότης

Ηρθε ο καιρός να ασχοληθείς πιο εντατικά με τα οικονομικά σου και να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα με τον Ερμή να βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ενώ το μυαλό σου θα δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να βρεις νέους πόρους εισοδημάτων. Σήμερα μάλιστα που σχηματίζεται το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις με την οικογένειά σου, τόσο για τις απολαβές σου, όσο και για την πατρική σου περιουσία. Η ημέρα προσφέρεται για δουλειές που χρειάζονται υπομονή και πειθαρχεία, ενώ με την Σελήνη στον 9ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία θα έχεις αρκετή τύχη και βοήθεια ώστε να τις διεκπεραιώσεις χωρίς πολύ κούραση. Η καλή διάθεση που έχεις είναι φανερή σε όλες σου τις εκδηλώσεις.

 

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκετά, να θυμηθείς την εποχή που ήσουν παιδί που όλα ήταν πιο εύκολα και να σε κάνει πιο επικοινωνιακό/ή και με καλή αντίληψη στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Θα είσαι αρκετά κινητικός/ή, δραστήριος/α και ευέλικτος/η και ίσως λίγο περισσότερο νευρικός/ή. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα είναι ό,τι χρειάζεται για να προγραμματίσεις τις δουλειές σου, ακόμη και να οργανώσεις/κλείσεις μια εκδρομή εν όψει των γιορτών που έρχονται. Η Σελήνη μέσα από τον 8ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία θα φέρει στον δρόμο σου νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και παλιές, ίσα όμως για να σου φτιάξει το κέφι και τίποτα περισσότερο. Απόφυγε επενδύσεις και ρίσκα γιατί θα υπάρξουν απώλειες.

 

Υδροχόος

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σου ξεκινά μια περίοδος έντονης μυστικοπάθειας και πονηρών σκέψεων αφού θα πλάθεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θα κρατάς κρυφά σχέδια και κινήσεις από φόβο και ανασφάλεια, ενώ κατά την διάρκεια των ωρών της απομόνωσης που θα υποβάλλεις τον εαυτό σου, θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ασχοληθείς με την μεταφυσική, την θρησκεία κτλ. Σήμερα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο για να σε βοηθήσει να προγραμματίσεις τα έξοδα που έχεις και γενικότερα να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία θα φέρει ευχάριστες στιγμές με τον/ην σύντροφό σου αλλά και με την πατρική σου οικογένεια.

 

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω στον 11ο οίκο σου, θα σου δώσει την δυνατότητα να μοιραστείς ιδέες και σχέδια με φίλους/ες και γενικά θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι σου και με ποιο τρόπο θα μπορέσεις να τους υλοποιήσεις. Μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να αναλάβετε από κοινού μια δραστηριότητα, ενώ οι επαφές και συζητήσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ές θα αυξηθούν αφού θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/ή και ανοιχτός/ή σε προσκλήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που θα σχηματιστεί σήμερα θα βοηθήσει να γίνεις πιο μεθοδικός/ή, οργανωτικός/ή και να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη και ειδικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη από τον 6ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία εφιστά την προσοχή σου σε υποχρεώσεις και καθήκοντα που έχεις παραμελήσει.


NEWSLETTER