Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 12:37

Πειραιάς: Κτίριο κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Πειραιάς: Κτίριο κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Κατέρρευσε κτίριο στον Πειραιά (Facebook - Nikos Stylianopoulos)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης καθώς υπάρχει νεκρός από την κατάρρευση τμήματος διώροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο οποίο γίνονταν εργασίες την οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι.

Σύμφωνα με το ethnos, ο νεκρός είναι 31 ετών και ειδικός φρουρός στο επάγγελμα, ενώ είχε πάει στην οικοδομή για ένα επιπλέον μεροκάματο.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ο άνδρας βρισκόταν σε φορτηγό όχημα, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τρεις τραυματίες εργάτες και έξι προσαγωγές

Υπάρχουν επίσης τρεις τραυματίες εργάτες που βρίσκονταν στο κτίριο για τις εργασίες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίος κατέρρευσε το τμήμα του κτιρίου, αλλά πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα στατικότητας που επιβαρύνθηκε από τις εργασίες. Για το συμβάν οι Αρχές έχουν προχωρήσει και σε έξι προσαγωγές.

Στο επιχειρησιακό κέντρο της πυροσβεστικής σύμανε συναγερμός και άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα αλλά και ειδική ομάδα από την 1 ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο προκειμένου να ερευνήσουν για τυχόν εγκλωβισμένους.