Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 09:20

Καλαμπάκα: Δημοτικός υπάλληλος πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε για δουλειά... 13 χρόνια μετά

Καλαμπάκα: Δημοτικός υπάλληλος πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε για δουλειά... 13 χρόνια μετά

Όχι τόσο απίστευτο πλέον, αλλά σίγουρα αληθινό, είναι αυτό που συνέβη στην Καλαμπάκα, όπου μετά από έλεγχο του δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, διαπιστώθηκε ότι ένας δημοτικός υπάλληλος είχε να εμφανιστεί στην εργασία του για... 13 χρόνια.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.

Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που εμφανίζονταν αραιά και που. Έτσι, έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, επέστρεψε κανονικά για δουλειά ένας υπάλληλος που αγνοούνταν από το μακρινό 2011 όταν είχε πάρει αναρρωτική άδεια, ήτοι 13 χρόνια και 3 μήνες μετά.

«Δεν παίζουμε εδώ», λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος και συνεχίζει: «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».