Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 09:36

Αστρολογία – 18/06/2024

Αστρολογία – 18/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο για να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τα μέλη της οικογενείας σου αλλά και ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευχάριστα νέα και πληροφορίες ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχεις ισχυρή διαίσθηση, και πλούσια φαντασία. Οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν, θα περιοριστείς σε πολύ προσωπικά θέματα, θα έχεις τάσεις εσωστρέφειας και θα λατρεύεις να βρίσκεσαι στον χώρο του σπιτιού σου.

 

Ταύρος

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο. Θα αυξηθεί η κοινωνικότητα και η διάθεσή σου για επικοινωνία, με την διαφορά πως θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός/ή στην κρίση σου και θα μένεις στην επιφάνεια ή θα ασχολείσαι περισσότερο με θέματα της καθημερινότητάς σου. Αυξάνονται οι μετακινήσεις και είναι μια καλή περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με τους συγγενείς σου και να βελτιώσεις την σχέση σου μαζί τους. Μπορεί να πάρεις ευχάριστες ειδήσεις, ενώ γενικότερα θα είσαι ευγενικός/ή.

 

Δίδυμοι

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν μια ωραιότατη σύνοδο για να επηρεαστούν θετικά τα οικονομικά σου. Γενικότερα ξεκινά μια περίοδο που θα ευχαριστηθείς και θα απολαύσεις όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις. Θα έχεις βελτιωμένα οικονομικά και τάση καλοπέρασης που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα νιώσεις συναισθηματικά και οικονομικά ασφαλής. Το μυαλό σου θα δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να βρεις νέους πόρους και πηγές εισοδημάτων που θα ανεβάσουν τις καταθέσεις σου.

 

Καρκίνος

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιό σου στον 1ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν μια σύνοδο που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα τρυφερά συναισθήματά σου και παράλληλα τις επιθυμίες και ανάγκες σου. Θα είσαι αρκετά παραδοσιακός/ή και προσκολλημένος/η στα έθιμα και τις παραδόσεις. Θα αυξηθεί η ανάγκη σου για επαφές και επικοινωνία. Θα έχεις γρήγορη σκέψη και με ευκολία θα προγραμματίζεις τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα έρθουν σε πρώτο πλάνο τόσο οι κοινωνικές όσο και οι αισθηματικές.

 

Λέων

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Θα προσφέρεις ανιδιοτελώς την στήριξη και βοήθειά σου και θα συμπαραστέκεσαι σε όσους χρειάζονται στήριξη. Από αισθηματικής πλευράς θα σε ελκύουν οι κρυφές, διπλές, παράνομες σχέσεις με αποτέλεσμα να μπερδευτείς. Θα απομονώνεσαι περισσότερο και είναι πιθανό το μυαλό σου, να σου παίζει διάφορα παιχνίδια μιας και θα έχεις πλούσια φαντασία με αποτέλεσμα να σε πιάσουν φοβίες, αν αφήσεις τις σκέψεις σου να σε παρασύρουν.

 

Παρθένος

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Την επόμενη περίοδο θα αναπτύξεις τις ιδέες σου και θα προωθήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/ή με τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο και θα επιδιώξεις γνωριμίες και επαφές με σημαντικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Θα βάλεις νέους στόχους και που ξέρεις μπορεί οι επιθυμίες και τα όνειρά  σου να υλοποιηθούν. 

 

Ζυγός

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Ευχάριστα τα νέα στον επαγγελματικό τομέα μιας και γενικότερα ξεκινά μια περίοδος που θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να ευημερήσεις στον χώρο της καριέρας και να επεκτείνεις την φήμη σου. Αν είσαι άνεργος/η μπορεί επιτέλους να βρεις εργασία και μάλιστα με ευνοϊκές συνθήκες. Θα γίνεις περισσότερο κοινωνικός/ή και θα φροντίζεις να τακτοποιείς εκκρεμότητες και υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Σκορπιός

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Θα διευρύνεις τις γνώσεις σου επάνω σε διάφορους τομείς. Αν είσαι μαθητής/τρια ή φοιτητής/τρια, θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα έχεις ακόρεστη επιθυμία για γνώσεις, ενώ γενικότερα προβλέπονται επιτυχίες και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποια νομικά θέματα. Στον αισθηματικό τομέα θα σε ελκύουν άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας. Μηνύματα και γνωριμίες μέσα από τα social θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

 

Τοξότης

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους και θα πάρεις μια ευχάριστη είδηση για τα οικονομικά σου. Θα είσαι περισσότερο μυστικοπαθής  και το επόμενο διάστημα θα δείξεις έφεση στα μαθηματικά και τα οικονομικά ώστε να μπορέσεις να διαπραγματευτείς με εξυπνάδα τις συναλλαγές σου. Θα ωφεληθείς οικονομικά μέσω τρίτων, μπορεί από μια κληρονομιά, από μια αποζημίωση κ.τ.λ. Ισως να μπεις στην διαδικασία να εξοφλήσεις κάποιες οφειλές μέσω δανείου το οποίο θα πάρεις με σχετική ευκολία.

 

Αιγόκερως

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνεις περισσότερο συνεργάσιμος/η, οι σχέσεις με τους/ις συνεργάτες/τιδες θα διακατέχονται από αλληλοστήριξη χώρια δε, που μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση συνεργασίας. Γενικότερα θα είσαι ευγενικός/ή και συντροφικός/ή και δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία/σχέση, ενώ με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα γίνεις περισσότερο υποχωρητικός/ή και διπλωμάτης/τισσα.

 

Υδροχόος

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Ετσι δεν αποκλείεται να πάρεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά ένα θέμα υγείας ή ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θα γίνεις περισσότερο σχολαστικός/ή στα θέματα της υγείας αλλά και της εργασίας σου. Θα σκέφτεσαι πρακτικά και σε βάθος πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Επειδή στην καθημερινότητά σου θα είσαι αεικίνητος/η κάποιες στιγμές θα νιώθεις εξαντλημένος/η, γι’ αυτό φρόντισε να τρέφεσαι υγιεινά και να ξεκουράζεσαι.

 

Ιχθύες

Από χθες ο Ερμής και η Αφροδίτη πέρασαν στο ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο σου και σήμερα θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους. Ξεκινά μια περίοδος που θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σου προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα. Μπορείς να πάρεις άδεια και να φύγεις ολιγοήμερες διακοπές. Θα έχεις ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο σκέψης. Θα σκέφτεσαι μόνο ευχάριστα πράγματα και θα γίνεις αρκετά επικοινωνιακός/ή και δημιουργικός/ή, ενώ οι συζητήσεις που θα επιλέγεις να εμπλακείς θα περιλαμβάνουν μόνο ευχάριστα θέματα.