Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 09:27

Αστρολογία – 27/06/2024

Αστρολογία – 27/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η και συναισθηματικός/ή με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο οίκο σου. Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της  Σελήνης με τον Αρη από τον 2ο οίκο σου, θα δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου μιας και τελευταία, ασχολείσαι μόνο με τις πολύ προσωπικές σου ανάγκες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου, το κλίμα μέσα στην οικογένεια θα είναι πολύ αγαπησιάρικο. Γενικότερα θα είσαι χαλαρός/ή μέσα στο σπίτι με την οικογένειά σου.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο οίκο σου αυξάνεται η διάθεσή σου για ομαδικές δραστηριότητες και συλλογικές διεργασίες. Νωρίς το πρωί θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 1ο οίκο σου, για να σου δώσει περισσότερη ώθηση να δραστηριοποιηθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου, θα είσαι αρκετά τρυφερός/ή και ευγενικός/ή με τον κόσμο και ιδιαίτερα με αδέλφια και συγγενείς.

 

Δίδυμοι

Ημέρα που εστιάζεις σε κοινωνικά και επαγγελματικά ζητήματα και δίνεις προσοχή στην δημόσια εικόνα σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο οίκο σου. Νωρίς το πρωί που θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 12ο οίκο σου, θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι κατάλληλη η ευκαιρία να εκφράσεις παράπονα ή απωθημένα. Με την σύνοδο Σελήνης/Κρόνου όλο και κάποια προβλήματα θα παρουσιαστούν. Τις βραδινές ώρες θα έχεις αλάνθαστο ένστικτο και διορατικότητα.

 

Καρκίνος

Αρκετά καλή ημέρα θα έχεις σήμερα, κυρίως εξαιτίας της καλής και αισιόδοξης διάθεσης που θα έχεις αλλά και της πίστης πως όλα θα πάνε καλά. Με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο οίκο σου, θα έχεις τάση να ξεφύγεις από τις καθημερινές σου δραστηριότητες και μάλιστα τις πρωινές ώρες που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Αρη στον 11ο οίκο σου δεν αποκλείεται να πίνεις κάπου έξω τον καφέ σου με φιλικά πρόσωπα και να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον, ή ακόμη και για ένα ταξίδι.

 

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Αρη στον 10ο οίκο σου, θα βάλεις νέα σχέδια και στόχους σε εφαρμογή, θα είσαι ελεγχόμενα τολμηρός/ή, δυναμικός/ή και αποφασιστικός/ή προκειμένου να διευθετήσεις επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βάλεις προσωρινά φρένο στα συναισθήματά σου, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου, αν διατηρείς κρυφή ή παράνομη σχέση, θα συναντηθείς με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο οίκο σου, σε τρίγωνο με τον Αρη στον 9ο οίκο σου μια νομική υπόθεση ή δίκη θα έχει θετικές εξελίξεις. Ωστόσο η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο, θα σου φέρει ανησυχία και φοβίες για ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι και θα αναρωτηθείς αν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι ή όχι. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου, θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος αλλά και ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να στηρίξουν τα σχέδιά σου.

 

Ζυγός

Βρισκόμενη η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο οίκο σου, θα σε απασχολήσουν έντονα θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις που τρέχουν ασταμάτητα, ειδικά τις πρωινές ώρες με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη στον 8ο οίκο σου, θα είσαι αρκετά δραστήριος/α προκειμένου να πληρωθείς ή να διευθετήσεις χρέη και οφειλές. Ωστόσο, με την σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο επειδή κάποια σχέδια θα εμποδιστούν, θα κατεβάσεις ρολά και θα «σβήσεις» προσωρινά τις μηχανές».

 

Σκορπιός

Εξαιρετική ημέρα για τα αισθηματικά σου θα έχεις σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο οίκο σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη στον 7ο οίκο σου, θα φέρει μια νέα συνεργασία η οποία θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου, θα προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες με ανθρώπους μέσω διαδικτύου ή ανθρώπους άλλης καταγωγής από την δική σου. Τις βραδινές ώρες με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 9ο οίκο σου, μπορεί να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο οίκο σου, θα έχεις την ανάγκη να κλειστείς στο σπίτι σου και να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και τις πολύ προσωπικές σου ανάγκες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη στον 6ο οίκο σου, θα σε βοηθήσει να αναλάβεις κάποιες εργασίες και εκκρεμότητες που αφορούν την οικογένειά σου, ενώ με την σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με μια γυναίκα, η οποία μπορεί να σε φορτώσει με επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις και να πιεστείς.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, συναλλαγές, δοσοληψίες, επαφές και συζητήσεις, ακόμη και για υπογραφές συμβολαίων. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο οίκο σου σε εξάγωνο με τον Αρη στον 5ο οίκο σου, θα σε ωθήσει να εκφράσεις δημιουργικά τις σκέψεις και ιδέες σου. Με την τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, θα ανταλλάξεις ερωτικά μηνύματα με το ταίρι σου, θα είσαι τρυφερός/ή και συναισθηματικός/ή.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο οίκο σου αρχικά μπορεί να φέρει κάποιες ανησυχίες για τα οικονομικά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη στον 4ο οίκο σου, θα φέρει έξοδα για οικογενειακές υποχρεώσεις και πράγματα που θέλεις να αλλάξεις, ωστόσο με την σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα είσαι ανασφαλής με αποτέλεσμα να γίνεις περισσότερο συντηρητικός/ή. Παρόλα αυτά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τις βραδινές ώρες με τον Ερμή στον 6ο οίκο σου, θα φροντίσεις να διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου και σε εξάγωνο με τον Αρη στον 3ο οίκο σου τις πρωινές ώρες, θα αντιμετωπίζεις τους/ις άλλους/ες με ειλικρίνεια και θα δείξεις ενδιαφέρον για τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Θα υποστηρίζεις τις ιδέες και τις ανάγκες σου, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, θα εκφράσεις αγάπη και στοργή προς τα παιδιά και τον/ην ερωτικό/ή σου σύντροφο. Αν ασχολείσαι με την τέχνη θα έχεις αρκετά δημιουργική ημέρα.