Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 12:25

Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα στον Λαγανά Ζακύνθου – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση δύο άτομα

Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα στον Λαγανά Ζακύνθου – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση δύο άτομα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής 5/7 στον Λαγανά Ζακύνθου όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή και έπεσαν μαχαιρώματα. Στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό οδηγήθηκαν σε σοβαρή κατάσταση δύο άτομα.

Ο τσακωμός είχε πρωταγωνιστές μία παρέα Ζακυνθινών και μία παρέα επισκεπτών, πιθανότατα από την Αθήνα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Ζακύνθου, όλα ξεκίνησαν στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρέα των Αθηναίων, περίπου 10 έως 14 άτομα ηλικίας 20 – 30 ετών, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, στο οποίο εργάζονται κάποια μέλη της Ζακυνθινής παρέας, ίδιων ηλικιών.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι νεαροί από την Αθήνα προέβησαν σε απρέπειες και προκλήσεις, με τους εργαζόμενους να τους βγάζουν έξω από το κλαμπ. Οι νεαροί έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας την παρέα των Ζακυνθινών ότι «θα τα ξαναπούμε», για να λάβουν την απάντηση «όποτε θέλετε».

Μετά από περίπου 2,5 ώρες δηλαδή περίπου στις 5 τα ξημερώματα και αφού νεαροί από την Ζακυνθινή παρέα σχόλασαν από το κλαμπ, πήγαν να φάνε σε γνωστό φαστ φουντ του Λαγανά. Λίγα μέτρα πριν το κατάστημα, τους περίμεναν οι εκδιωχθέντες νεαροί και τους επιτέθηκαν. Ο ένας από τους επιτιθέμενους χτύπησε τουλάχιστον 4 άτομα με στιλέτο. Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στην κοιλιά και στο συκώτι, ενώ άλλα δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα.

Άσχημα χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας από την παρέα των «Αθηναίων», ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, το οποίο παίρνει καταθέσεις ενώ έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου στη συμπλοκή φέρονται να συμμετείχαν από 6 έως 8 άτομα από κάθε παρέα.