Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 16:15

Νέα μίνι κακοκαιρία προ των πυλών – Έρχεται ο «Boris» με πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες

Νέα μίνι κακοκαιρία προ των πυλών – Έρχεται ο «Boris» με πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες

Νέα, μίνι κακοκαιρία έρχεται μετά την Atena, το πέρασμα της οποίας ήταν σαρωτικό, με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μετά την Atena, έρχεται ο Boris καθώς από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, όπως γράφει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Η ανάρτησή του

ΑΠΟ ΤΗΝ "ATENA " ΣΤΟΝ " BORIS"...

Καιρική ανάπαυλα αύριο Πέμπτη.

Από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα "BORIS " αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού η θερμοκρασία απο το Σ/Κ φαίνεται να διατηρείται σε Φθινοπωρινά επίπεδα.

Ο Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του, κάνει λόγο για μια "μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας" το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος, αλλά "όχι σημαντική". Την επόμενη εβδομάδα, ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα, καθώς και βροχές, στο δευτερο μισό του μήνα.