Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 10:58

Μίμης Πλέσσας: Το «μυστικό» της συζύγου του που δεν το έμαθε ποτέ

Μίμης Πλέσσας: Το «μυστικό» της συζύγου του που δεν το έμαθε ποτέ

 

Λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας, η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Φανή Πλατσατούρα, με σκοπό να προβληθεί αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, η εκπομπή πρόβαλε τη συγκεκριμένη συνέντευξη, με την Λουκίλα Καρρέρ να αποκαλύπτει ένα «μυστικό» που είχε από τον σύζυγό της και αφορούσε ένα περιστατικό, το οποίο όπως τόνισε τότε, ο Μίμης Πλέσσας δεν θα το μάθει ποτέ αυτό.

«Τον Μίμη τον πολέμησαν πάρα πολύ! Υπήρχε άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο –που δεν θα το μάθει ποτέ ο Μίμης, ούτε εσείς, δεν θα το πω on camera- που του είχε βάλει απίστευτες τρικλοποδιές», αποκάλυψε αρχικά η σύζυγός του.

Και πρόσθεσε: «Πόσες φορές τον πέταξε έξω από φεστιβάλ, πόσες φορές επηρέασε κόσμο να μην είναι ο Μίμης μέσα εκεί. Και τα ξέρω όλα αυτά με ντοκουμέντα, όχι κουτσομπολιά και λέω πόσο ξένη είναι αυτή η συμπεριφορά από τον Μίμη».

Η Λουκίλα Καρρέρ αναφέρθηκε και στη σχέση τους, όπου εξομολογήθηκε: «Μαζί του έβρισκα μία μεγάλη αγκαλιά και έναν άνθρωπο να μιλήσω γι’ αυτά που με ενδιέφεραν. Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικές γενιές, γι’ αυτό δεν χαμογέλασαν οι δικοί μου όταν τον γνώρισαν. Έδωσα τις μάχες μου και καταλήγω ότι έζησα όπως ήθελα και όχι όπως “έπρεπε”. Δεν μετάνιωσα και είμαι ευγνώμων».

 

Πηγή: female-g.com