Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 16:50

Δ. Παπαδημούλης: Ηχηρό ράπισμα στον Ερντογάν το ψήφισμα του Ε.Κ. (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Δ. Παπαδημούλης: Ηχηρό ράπισμα στον Ερντογάν το ψήφισμα του Ε.Κ. (Βίντεο)

Αμέσως μετά την έγκριση του ψηφίσματος στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, για το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μόλις ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα, με 607 ψήφους υπέρ, μόλις 7 κατά και 18 αποχές, ένα ψήφισμα με το οποίο ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι ένα ηχηρό ράπισμα στα μάγουλα της ηγεσίας Ερντογάν, για τις αυθαίρετες ενέργειές της, που παραβιάζουν το κράτος δικαίου και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Το αποτέλεσμα αυτό», συμπληρώνει ο κ. Παπαδημούλης, «το πετύχαμε γιατί όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές, ανεξαρτήτως κόμματος, δουλέψαμε με ομοψυχία, σοβαρότητα και εθνική συνεννόηση και κάναμε τη θέση της Ελλάδας θέση ολόκληρης της ΕΕ.

Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα, έως ότου τα δύο παιδιά μας επιστρέψουν στην πατρίδα, το ελληνικό στράτευμα και τις οικογένειές τους. Ο αγώνας συνεχίζεται».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER