Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 23:10

Πολάκης σε Ντόρα Μπακογιάννη: «Δίπλα σου ως γιατρός και συντοπίτης»

Γράφτηκε από την

Η ευχή του Παύλου Πολάκη για την υγεία της Ντόρας Μπακογιάννη

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες εύχονται από το πρωί της Δευτέρας περαστικά στη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας από το οποία πάσχει. Ανάμεσα στους ανθρώπους που της ευχήθηκαν ήταν και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος κοινοποίησε σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook.


H ανάρτηση Πολάκη
«Ντόρα Μπακογιάννη σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Παρά τις τεράστιες πολιτικές διαφορές και κόντρες μας, στέκομαι δίπλα σου σε αυτή την περιπέτεια και ως Γιατρος και ως συντοπίτης!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

 

Ντόρα Μπακογιάννη: Ένα δημόσιο πρόσωπο δεν πρέπει να κρύβεται
Με μία ανάρτηση στα social media η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε πρώιμο στάδιο. «Δεν είναι ποτέ εύκολο να ακούς ότι έχεις καρκίνο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ν. Μπακογιάννη συγκινώντας τον κόσμο.


Λίγο αργότερα σε διαδικτυακή συζήτηση για τις γερμανικές εκλογές η Ντόρα Μπακογιάννη ευχαρίστησε τους πάντες για το κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια της υγείας της. «Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να μιλάει και για τα θέματα υγείας του και να στείλει κι ένα μήνυμα και σε όλους τους άλλους που περνάνε το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι ο καρκίνος είναι μία αρρώστια η οποία πολεμάται», δήλωσε.
Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου - Ελπίζω να είναι η τελευταία
Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν θα το βάλει κάτω. «Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτή την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή», υπογράμμισε.

Πηγή: ethnos